آموزش حرفه‌ای شیرینی ترِ برشی
۳۳۲۶۰۹
۰۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۷
۱۲۶۴۷۱
فکر نمی کنم کسی باشه که عاشق خامه و شیرینی تر نبوده باشه. برای مهمانهای خاصم همیشه خودم شیرینی و رولت و نان خامه ای هام رو آماده میکنم. هرکسی که خورده در درجه اول باورش نمیشده که این شیرینی ها خونگیه.
وب‌سایت سوران: فکر نمی کنم کسی باشه که عاشق خامه و شیرینی تر نبوده باشه. برای مهمانهای خاصم همیشه خودم شیرینی و رولت و نان خامه ای هام رو آماده میکنم. هرکسی که خورده در درجه اول باورش نمیشده که این شیرینی ها خونگیه و در درجه دوم از کیفیت و نرم و تنظیم بودن میزان شکر شیرینی بسیار راضی بودن. شما هم امتحانش کنید هر چند کار وقتگیریه، اما ارزشش رو داره.

مواد لازم:

  • تخم مرغ 6 عدد
  • آرد سفید 80 گرم
  • نشاسته ذرت 20 گرم
  • شکر دانه ریز 100 گرم
  • بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک نوک قاشق چایخوری
  • آب جوش 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

طرزتهیه:

1-مواد اولیه رو اندازه گیری کرده و دم دست میذاریم.

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

2-زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم.

3-سفیده ها رو که کمی هم زدیم نصف شکر رو آرام آرام اضافه و هم میزنیم تا فرم بگیره.

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

4-زرده ها رو هم با وانیل و نصف دیگه شکر و آب جوش خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

5-حالا زره ها رو کم کم به سفیده فرم گرفته اضافه کرده و با لیسک آرام مخلوط می کنیم.

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

6-آرد سفید و نشاسته ذرت و نمک و بکینگ پودر رو دو سه بار با هم الک کرده و کم کم به تخم مرغ اضافه و با لیسک آرام فولد میکنیم.

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

7-کف یک قالب 20 -30 سانتی رو کاغذ روغنی میندازیم و مواد رو داخلش می ریزیم.

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

8-و داخل فر از قبل گرم شده به مدت 15 تا 20 دقیقه می پزیم.

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

9-بعد از اینکه از فر بیرون آوردید رویش رو با یک دستمال می پوشانیم و اجازه میدیم تا خنک بشه.

10-سپس از وسط با چاقوی اره ای کیک رو نصف میکنیم.

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

11-و روی کیک رو با شربت به وسیله برس مرطوب می کنیم.

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

12-یک لایه خامه فرم گرفته روی کیک می مالیم.

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

13-لایه بعدی کیک رو روی لایه اول قرار می دیم و کمی روی اون فشار میدیم تا لایه ها به هم بچسبه.

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

14-روی لایه دوم هم با شربت مرطوب کرده و خامه کشی می کنیم.

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

15-کیک رو چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و دوباره یک لایه دیگر خامه می زنیم.

16-اجازه میدیم تا یک روز کیک تو یخچال بمونه ،بعد با چاقوی اره ای به شکل و اندازه دلخواه برش می زنیم و روی کپسولهای روغنی قرار میدیم.

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

17-میتونید با هر چی دم دست دارین تزیین کنید (با انواع میوه ها،شکلات آب شده یا رنده شده،با پودر کاکائو یا پود دارچین،انواع مغزها و ...)

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

18-برای درست کردن رولت هم همین مواد گفته شده رو نصف کنید (فقط دو قاشق پود کاکائو رو با دو سه قاشق آب جوش مخلوط و سپس به زرده ها اضافه کنید. )

طرز تهیه شیرینی تر(شیرینی برشی )

امیدوارم این شیرینی های خوشمزه رو خودتون تو منزل درست کنید و لذت ببرید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 12
در انتظار بررسی:0
Finland
18:25 - 1395/03/05
خیلییییییی عالی بود درست کردم حرف نداشت ممنون
-
12:31 - 1395/03/06
خجالت نمي كشيد اين كارهاي غير حرفه اي رو تو سايتتون ميزاريد؟
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۶
برای افراد مبتدی خیلی هم عالی است و توضیح بسیار روانی دارد
Iran, Islamic Republic of
23:06 - 1397/04/01
باهمسرم طبق دستوردرست کردیم واقعافوق العاده بود.دستتون بی بلا.
پاسخ ها
Fatemeh
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
این اندازه مواد توی همین قالب,چند کیلو شده?
Iran, Islamic Republic of
23:25 - 1397/09/15
عالی بود دستتون درد نکنه
Iran, Islamic Republic of
23:25 - 1397/09/15
عالی بود دستتون درد نکنه
Iran, Islamic Republic of
00:23 - 1398/08/20
برو نظافتت بکن تو رو چه به کیک حیف موادم هدر شد
Iran, Islamic Republic of
14:19 - 1398/12/27
واقعا متاسفم که تو این اوضاع گرونی ی کاری میکنین مردم موادشون هدر بره تو رو چه به شیرینی پزی
Iran, Islamic Republic of
14:37 - 1398/12/29
این دستور کاملا درست و بی نقصه هرکسی که موادش خراب میشه دلیلش اینه که دستورات رو دقیق اجرا نکرده
Iran, Islamic Republic of
19:24 - 1399/03/27
بسمه تعالی
سلام
ازدستور پختتان خیلی سپاس گزارم.
دوستان اگر احیاناً نتیجه خوبی نگرفتید، حتماً اشکالی در کار بوده است. کیک خود من هم آن طور که می خواستم، درآمد؛ اما مشکل از خودم بود، نه دستور پخت این عزیز.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج