وبسایت سوران: فکر نمی کنم کسی باشه که عاشق خامه و شیرینی تر نبوده باشه. برای مهمانهای خاصم همیشه خودم شیرینی و رولت و نان خامه ای هام رو آماده میکنم. هرکسی که خورده در درجه اول باورش نمیشده که این شیرینی ها خونگیه و در درجه دوم از کیفیت و نرم و تنظیم بودن میزان شکر شیرینی بسیار راضی بودن. شما هم امتحانش کنید هر چند کار وقتگیریه، اما ارزشش رو داره.
مواد لازم:- تخم مرغ 6 عدد
- آرد سفید 80 گرم
- نشاسته ذرت 20 گرم
- شکر دانه ریز 100 گرم
- بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
- وانیل 1/2 قاشق چایخوری
- نمک نوک قاشق چایخوری
- آب جوش 2 قاشق غذاخوری
طرزتهیه:1-مواد اولیه رو اندازه گیری کرده و دم دست میذاریم.
2-زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم.
3-سفیده ها رو که کمی هم زدیم نصف شکر رو آرام آرام اضافه و هم میزنیم تا فرم بگیره.
4-زرده ها رو هم با وانیل و نصف دیگه شکر و آب جوش خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
5-حالا زره ها رو کم کم به سفیده فرم گرفته اضافه کرده و با لیسک آرام مخلوط می کنیم.
6-آرد سفید و نشاسته ذرت و نمک و بکینگ پودر رو دو سه بار با هم الک کرده و کم کم به تخم مرغ اضافه و با لیسک آرام فولد میکنیم.
7-کف یک قالب 20 -30 سانتی رو کاغذ روغنی میندازیم و مواد رو داخلش می ریزیم.
8-و داخل فر از قبل گرم شده به مدت 15 تا 20 دقیقه می پزیم.
9-بعد از اینکه از فر بیرون آوردید رویش رو با یک دستمال می پوشانیم و اجازه میدیم تا خنک بشه.
10-سپس از وسط با چاقوی اره ای کیک رو نصف میکنیم.
11-و روی کیک رو با شربت به وسیله برس مرطوب می کنیم.
12-یک لایه خامه فرم گرفته روی کیک می مالیم.
13-لایه بعدی کیک رو روی لایه اول قرار می دیم و کمی روی اون فشار میدیم تا لایه ها به هم بچسبه.
14-روی لایه دوم هم با شربت مرطوب کرده و خامه کشی می کنیم.
15-کیک رو چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و دوباره یک لایه دیگر خامه می زنیم.
16-اجازه میدیم تا یک روز کیک تو یخچال بمونه ،بعد با چاقوی اره ای به شکل و اندازه دلخواه برش می زنیم و روی کپسولهای روغنی قرار میدیم.
17-میتونید با هر چی دم دست دارین تزیین کنید (با انواع میوه ها،شکلات آب شده یا رنده شده،با پودر کاکائو یا پود دارچین،انواع مغزها و ...)
18-برای درست کردن رولت هم همین مواد گفته شده رو نصف کنید (فقط دو قاشق پود کاکائو رو با دو سه قاشق آب جوش مخلوط و سپس به زرده ها اضافه کنید. )
امیدوارم این شیرینی های خوشمزه رو خودتون تو منزل درست کنید و لذت ببرید.
سلام
ازدستور پختتان خیلی سپاس گزارم.
دوستان اگر احیاناً نتیجه خوبی نگرفتید، حتماً اشکالی در کار بوده است. کیک خود من هم آن طور که می خواستم، درآمد؛ اما مشکل از خودم بود، نه دستور پخت این عزیز.