افطار به یادماندنی با خورش قیمه زرشک
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی 1
کلاسینو_1
ریزخور_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
سفیر بار ساقدوش_1
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
دکتر نداف کرمانی 3
کلاسینو_3
ریزخور_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نداف کرمانی 4
ریزخور_4
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 4
کلاسینو_4
سفیر بار ساقدوش_4
کلاسینو_2
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نداف کرمانی 2
ریزخور_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۳۳۸۳۳۸
۲۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۹
۲۵۴۸۸
شايد اتفاق خوبي نباشد ولي اين روزها ديگر كمتر ‌مهماني افطاري را مي‌بينيد كه سفره‌ای با غذاهاي ساده داشته باشد؛ ديگر ‌مهماني‌هاي افطاري هم دست‌كمي از ‌مهماني‌هاي رسمي مجلسي و عروسي‌ها ندارد.
مجله آشپزی - اعظم مرداني: شايد اتفاق خوبي نباشد ولي اين روزها ديگر كمتر ‌مهماني افطاري را مي‌بينيد كه سفره‌ای با غذاهاي ساده داشته باشد؛ ديگر ‌مهماني‌هاي افطاري هم دست‌كمي از ‌مهماني‌هاي رسمي مجلسي و عروسي‌ها ندارد. صاحبخانه تا مي‌تواند غذاهاي جور و واجور مقوي و متنوع به همراه انواع و اقسام دسرهاي شيرين مخصوص افطار مي‌گذارد كه مبادا ‌مهمانان روزه‌دار غذايي را دوست نداشته باشند و گرسنه بمانند.

نكته مهم اين است كه سعي كرده‌ايم با ارائه روش تهيه غذاهاي متنوع و سنتي فصل، سفره افطاري‌تان را علاوه بر متنوع بودن خوشمزه و خاطره‌انگيز كنيم. در ضمن علاوه بر غذاها دسرهاي دكوراتيو و لذيذ مخصوص افطاري هم به اين سفره رنگ و جلاي ديگري مي‌بخشند. لذتشان را ببريد.

مواد لازم براي 3 تا 4 نفر:


  • 1 پيمانه لپه
  • 1 پيمانه زرشك
  • 750 گرم گوشت خورشي
  • 1 عدد پياز بزرگ
  • 1 ق‌س ادويه خورشي
  • 1 ق‌چ پودر فلفل سياه
  • 2 ق‌س رب گوجه فرنگي
  • روغن به مقدار لازم
  • 1/5 ليتر آب
  • مقداري خلال پسته و بادام براي تزئين
  • 1/5 عدد قرص عصاره زعفران
  • نمك در صورت نياز

خورش  قیمه زرشك

طرز تهیه:


1. لپه را به مدت 3ـ2 ساعت در مقداري آب خيس كنيد. پياز را هم پوست بكنيد و خلالي برش بزنيد.

2. در قابلمه‌اي روغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا داغ شود. پياز را سرخ كنيد. بعد از آماده شدن پيازداغ، تكه‌هاي گوشت را اضافه كنيد و دوباره كمي تفت دهيد.

3. لپه خيس شده را آبكش كنيد و به قابلمه بيفزاييد، بعد با مواد تفت دهيد. فلفل و ادويه را هم اضافه كنيد. عصاره زعفران را هم با دست پودر كنيد و به قابلمه بيفزاييد.

4. حالا رب گوجه را به قابلمه بيفزاييد، با ديگر مواد مخلوط كنيد و تفت دهید. زرشك را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. آب را داخل قابلمه بريزيد و در آن را بگذاريد. صبر كنيد تا گوشت بپزد.

5. بعد از پخت گوشت، خورش را بچشيد؛ اگر نمك اضافه لازم داشت، بريزيد. در قابلمه را برداريد تا خورش جا بيفتد. خورش آماده را در ظرف مورد نظر بكشيد و روي آن را با خلال‌هاي بادام و پسته تزئين كنيد.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
دکتر نائبی_1
شیرآلات زمانی_1
سوییچ ایران_1
عارفی_1
خرید باکس 1
خرید باکس 3
سوییچ ایران_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
شیرآلات زمانی_3
دکتر نائبی_3
عارفی_3
خرید باکس 4
عارفی_4
دکتر نائبی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
سوییچ ایران_4
شیرآلات زمانی_4
سوییچ ایران_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
خرید باکس 2
دکتر نائبی_2
عارفی_2
شیرآلات زمانی_2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی بانو_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
شفا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_تزریق چربی
پارسیس_فوتر ساختمان
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
کلینیک النا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران باغ بهشت _فوتر