میزبان کباب؛ غذای مشهور ترکیه‌ای
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
سفیر بار ساقدوش_1
ریزخور_1
کلاسینو_1
لاله زار مال_1
دکتر نداف کرمانی 1
اپیلاسیون نانا 1
زمردی_داخلی1
زمردی_داخلی3
دکتر نداف کرمانی 3
ریزخور_3
کلاسینو_3
سفیر بار ساقدوش_3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
ریزخور_4
کلاسینو_4
لاله زار مال_4
زمردی_داخلی4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نداف کرمانی 4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_2
دکتر نداف کرمانی 2
زمردی_داخلی2
کلاسینو_2
سفیر بار ساقدوش_2
اپیلاسیون نانا 2
ریزخور_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۳۳۹۰۱۸
۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۳
۲۲۴۰۶
ترکها به هر غذای گوشتی تقریبا میگن کباب و هیچ ربطی به کباب ما نداره به منم غر نزنین که این شکلش به کباب نمیخوره باید از خودشون بپرسین، غذای متفاوت و جالبه ای هستش. خوبه امتحان کنین.
وب‌سایت سوران: ترکها به هر غذای گوشتی تقریبا میگن کباب و هیچ ربطی به کباب ما نداره به منم غر نزنین که این شکلش به کباب نمیخوره باید از خودشون بپرسین، غذای متفاوت و جالبه ای هستش. خوبه امتحان کنین.

مواد لازم:

  • برای 4 نفر
  • گوشت قیمه ای 100 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • گوجه فرنگی 1عدد
  • فلفل سبز 1 عدد
  • بادمجان دلمه ای 3-4 عدد
  • سیب زمینی (برای تهیه پوره) 4 عدد
  • شیر (برای تهیه پوره) نصف لیوان
  • کره (برای تهیه پوره) 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا بمیزان دلخواه
  • نمک و فلفل و جعفری خرد شده به میزان دلخواه

طرز تهیه میزبان کباب ( غذای ترکیه ای)

طرز تهیه:

1-
سیب زمینی ها رو خرد کرده وداخل قابلمه میریزیم با مقدارکمی آب ونمک میذاریم تا بپزه.

2-پیاز رو کمی تفت میدیم وگوشت قیمه ای رو هم بهش اضافه میکنیم تا تفت بخوره.

3-گوجه وفلفل رو خرد کرده به گوشتمون اضافه میکنیم نمک وفلفل میزنیم ومیذاریم با حرارت خیلی ملایم خودش آب بندازه وبپزه چون تکه های گوشت ریز زود میپزه.

طرز تهیه میزبان کباب ( غذای ترکیه ای)

4-حالا بادمجانها رو میتونیم بصورت حلقه های پهن برش بزنیم در مخلوط آب ونمک قرار میدیم که چن ساعت بمونه بعد در میاریم وتوی آبکش میذاریم که آبش کشیده شه وکمی در روغن تفت میدیم.

5-فقط کمی سرخش میکنیم نه خیلی.

طرز تهیه میزبان کباب ( غذای ترکیه ای)

6-حالانوبت سیب زمینیهاست که پخته شده حالا یه پوره درست میکنیم یعنی سیب زمینی ها رو رنده یا له میکنیم با کره وشیر روی حرارت میذاریم تا کاملا صاف ویکنواخت شه پوره سیب زمینی نباید شل باشه ونه خیلی سفت باید نرم ولطیف باشه.

طرز تهیه میزبان کباب ( غذای ترکیه ای)

7-خوب حالا توی ظرف موردنظر بادمجانها رو چیده ومواد گوشتی رو روش میدیم.

طرز تهیه میزبان کباب ( غذای ترکیه ای)

8-روی مواد گوشتی را با پوره سیب زمینی می پوشونیم.

طرز تهیه میزبان کباب ( غذای ترکیه ای)

9-روی پوره سیب زمینی رو پنیر می پاشیم ودرآخر کمی جعفری خردشده و ظرف رو تو طبقه وسط فر با درجه حرارت 180 بمدت 30 دقیقه میذاریم تا بپزه.

طرز تهیه میزبان کباب ( غذای ترکیه ای)
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سوییچ ایران_1
خرید باکس 1
دکتر نائبی_1
عارفی_1
شیرآلات زمانی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
عارفی_3
خرید باکس 3
دکتر نائبی_3
سوییچ ایران_3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
عارفی_4
خرید باکس 4
سوییچ ایران_4
دکتر نائبی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
عارفی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
سوییچ ایران_2
دکتر نائبی_2
شیرآلات زمانی_2
خرید باکس 2
زمردی_فوتر موبایل اصلی
قالیشویی بانو_فوترموبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
شفا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_تزریق چربی
کلینیک النا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر