كباب بلغارى، یادگاری از ترکان عثمانی
۳۴۲۹۹
۲۱ آذر ۱۳۹۱ - ۱۷:۲۸
۹۵۳۵ 
آنچه به عنوان كباب بلغاری در دستورهای غذایی آورده شده، در حقیقت همان كباب چنجه است كه توسط تركان عثمانی به آن دیار برده شده، تنها تفاوت كباب بلغاری این است كه به جای راسته گوسفند با راسته گوساله تهیه می‌شود.

برترین مجله اینترنتی ایران


مجله ایده آل: آنچه به عنوان كباب بلغاری در دستورهای غذایی آورده شده، در حقیقت همان كباب چنجه است كه توسط تركان عثمانی به آن دیار برده شده، تنها تفاوت كباب بلغاری این است كه به جای راسته گوسفند با راسته گوساله تهیه می‌شود. در این دستور غذایی یك نوآوری صورت گرفته كه لزوما در تمام انواع كباب‌های بلغاری انجام نمی‌شود.

كباب بلغارى

مواد لازم برای 8 سیخ:
  •  راسته گوساله: 800 گرم
  •  پیاز بزرگ: یك عدد
  •  فلفل دلمه‌ای: یك عدد
  •  روغن مایع: یك‌چهارم پیمانه
  •  نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

1- راسته، پیاز و فلفل را خرد كرده، كمی فلفل بپاشید و در روغن بخوابانید و پس از حداقل یكی‌، دو ساعت مواد را از داخل روغن درآورید.


2- تكه‌های گوشت را با استیك‌كوب كمی پهن كرده و داخل آن یك تكه كوچك پیاز و فلفل‌دلمه‌ای بگذارید. گوشت را بسته و به سیخ بكشید.


3- گوشت را روی شعله ملایم كباب كنید تا كاملا مغزپخت شود. یك دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش كمی نمك پاشیده و با نان یا چلو سرو كنید.


نکات:

1- راسته را در جهت خطوط گوشت و به اندازه‌های مساوی خرد كنید.

2- گوشت را قبلا حتما بیات كنید.

3- یك نكته مهم در انواع كباب چنجه‌ای و برگ آن است كه پس از آماده شدن باید حدود 5 دقیقه صبر كنید تا آب گوشت مجددا به بافت آن برگردد وكباب نرم شود. در غیر این صورت كباب سفت به نظر می‌آید.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج