دسر كــرم گــاناش پرتقــالي
۳۴۳۴
۰۶ تير ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۹
۱۱۷۳۳
ابتدا رينگ‌هاي تك‌نفره يا مونوپرشن را براي آماده كردن اين دسر درنظر مي‌گيريم در اينجا براي مثال با حلقه‌هاي تكي (رينگ تك‌نفره) اين كار را توضيح مي‌دهیم.
برترین مجله اینترنتی ایران



اين كرم 3 لايه دارد
مواد لازم براي لايه اول:
  •  كيك شكلاتي پودر شده: 2 ليوان
  •  خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي لايه دوم:
  •  شكلات شيري: 300 گرم
  •  خامه صبحانه: 200 گرم
  •  اسانس پرتقال: 3 تا 4 قطره
  •  مرباي پوست پرتقال خرد شده: 3 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي لايه سوم:
  •  پرتقال فيله شده: 2 عدد بزرگ
  •  ژلاتين: 5 ورق
  •  پودرشكر: 3 قاشق غذاخوري



روش تهیه :

ابتدا رينگ‌هاي تك‌نفره يا مونوپرشن را براي آماده كردن اين دسر درنظر مي‌گيريم در اينجا براي مثال من با حلقه‌هاي تكي (رينگ تك‌نفره) اين كار را توضيح مي‌دهم. كف سيني موردنظر را چرب كرده دور رينگ‌ها زرورق قرار مي‌دهيم. كيك شكلاتي را با خامه مخلوط كرده، ورز مي‌دهيم تا خمير شود. از خمير حاصل، داخل حدودا 6 رينگ قرار داده و آن را پهن مي‌كنيم. دقت كنيد كه رينگ‌ها را از ابتدا داخل سيني چرب شده قرار ‌گيرند. براي تهيه لايه دوم شكلات و خامه صبحانه را روي حرارت ملايم گذاشته تا ذوب شده و با هم به صورت يكنواخت تركيب شود. به كرم حاصل كرم گاناش گفته مي‌شود. اسانس و مرباي پوست پرتقال را به آن اضافه كرده و كرم حاصل را بين رينگ‌‌ها تقسيم مي‌كنيم به طوري كه 2 سانتي‌متر از بالاي رينگ خالي بماند. قالب‌ها را داخل يخچال گذاشته و اجازه مي‌دهيم 4 تا 5 ساعت بماند تا خودش را خوب بگيرد. فيله‌هاي پرتقال را با پودرشكر مخلوط كرده ورق ژلاتين را  طبق معمول هميشه ذوب مي‌كنيم با پرتقال شيرين شده مخلوط كرده و روي كرم گاناش داخل رينگ‌ها تقسيم مي‌كنيم. درنهايت وقتي كه دوباره دسر را در يخچال گذاشتيم و خودش را گرفت از قالب‌ها خارج كرده و روي آن را با خامه فرم گرفته و با تراشه‌هاي پوسته پرتقال تزئين آن را  انجام مي‌دهيم. 
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج