خواص بروکلی زیادتر می شود
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
لایکو_1
اپیلاسیون نانا 1
سمپاشی امحا_1
کتاب لند_1
لایکو_3
سمپاشی امحا_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
سمپاشی امحا_4
لایکو_4
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
لایکو_2
سمپاشی امحا_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۳۴۷۹۱۲
۱۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۲
۷۵۶۷
کلم بروکلی برای مدت طولانی به عنوان یک ماده‌ی غذایی فوق‌العاده در نظر گرفته شده است. اما به نظر می‌رسد که این کلم در آینده بیشتر از این نیز مورد توجه قرار گیرد.
zoomit.ir - بابک قهرمانی: کلم بروکلی برای مدت طولانی به عنوان یک ماده‌ی غذایی فوق‌العاده در نظر گرفته شده است. اما به نظر می‌رسد که این کلم در آینده بیشتر از این نیز مورد توجه قرار گیرد. 

دانشمندان روشی برای بالا بردن خواص کلم بروکلی یافتند

دانشمندان در حال کار بر روی روشی برای غنی کردن سبزیجات با افزودن محتوای فنلی بیشتر به آنها هستند. فنل ماده‌ای مغذی است که به طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری‌های تهدیدکننده‌ی حیات همانند سرطان و بیماری عروق کرونر قلب را کاهش می‌دهد.

کلم بروکلی در حال حاضر نیز دارای مقادیر زیادی از فنلیک‌ها (phenolic) است. فنل یک ترکیب شیمیایی است که متخصص ژنتیک جک جوویک (Jack Juvik) از دانشگاه ایلینوی پی برده است که دارای توان آنتی‌اکسیدانی بسیار قوی است. ترکیبات فنلی روند طبیعی بدن ما را برای متوقف کردن رادیکال‌های آزاد مضر قبل از اینکه بتوانند به سلول‌های بدن آسیب برسانند را بهبود می‌دهد.

به عبارت دیگر، وجود ترکیبات فنولیک بیشتر بهتر است، تا جایی که مصرف دوز بیشتری از آنها می‌تواند خطر ابتلا به تعدادی از بیماری‌های حاد مانند دیابت نوع ۲ یا آسم را کاهش دهد. جوویک همراه با تیم خود، دو نژاد مختلف از کلم بروکلی را به منظور پی بردن به اینکه کدام ترکیب دارای بالاترین غلظت فنل است، پیوند دادند. آنها امیدوارند همان فرایند را به منظور بهبود سبزیجات دیگر مانند کلم پیچ و کلم معمولی نیز به انجام برسانند. جوویک در این باره گفته است: «این ترکیبات فنلی از موادی هستند که ما نمی‌توانیم در بدنمان آنها را تولید کنیم و بنابراین باید آنها را از رژیم غذایی خود دریافت کنیم. این ترکیبات برای همیشه در بدن ما نمی‌مانند، بنابراین ما هر سه یا چهار روز یک بار نیاز به خوردن کلم بروکلی و یا برخی دیگر از سبزیجات سرده‌ی کلم‌ها داریم تا بتوانیم خطر ابتلا به سرطان و دیگر بیماری های حادشونده را کاهش دهیم.» به باور جوویک در حالی که کلم بروکلی ممکن است اندکی بهبود یابد اما ظاهر و طعم آن با سایر بروکلی‌ها تفاوتی نخواهد داشت.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
15:16 - 1395/04/12
خب از امروز شد کیلویی خداد تومان
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
بهمن پور_داخلی1
استخدام_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
شیرآلات زمانی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
استخدام_2
بهمن پور_داخلی2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
کیان برنا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
ایرانیان-فوتراصلی222
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر عارفی - فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
شفا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
کیان برنا_فوتر