۳۴۸۵۹۴
۲۳ نظر
۷۷۰۰
۲۳ نظر
۷۷۰۰
پ

کیک های براق درست کنید!!

برای تهیه کیک براق با ما همراه باشید تا ابتدا دستور پخت یک کیک را آموزش دهیم و سپس آن را با سس براق فرانسوی تزیین کنیم.

وب‌سایت دونفره: برای تهیه کیک براق با ما همراه باشید تا ابتدا دستور پخت یک کیک را آموزش دهیم و سپس آن را با سس براق فرانسوی تزیین کنیم.

کیک های براق درست کنید!!

طرز تهیه کیک اسفنجی

1. قبل از هر چیز فرتون رو روشن کنید تا گرم بشه.

2. تخم مرغ ها رو نیم ساعتی بیرون از یخچال بذارید تا هم دمای محیط بشن و سرد نباشن. اگر هم عجله داشتید یکی دو دقیقه تخم مرغ ها رو در آب ولرم بذارید تا کمی از سرماشون کم شه.آرد و بکینگ پودر و نمک رو باهم الک کنید. اگر دو یا سه بار الک بشه خیلی عالیه. من معمولا آرد رو روی مایع کیکم مستقیم الک میکنم.

3. برای تهیه همه کیک های اسفنجی به دلیل اینکه بتونیم اون بافت اسفنج مانند و پر حفره رو به کیک بدیم باید سفیده و زرده از هم جدا بشن. پس در مرحله اول خیلی با دقت زرده ها رو از سفیده جدا میکنیم. سعی کنید که زرده ها در حین جدا شدن پاره نشن و با سفیده مخلوط نشن. در ابتدای کار سفیده ها رو بذارید کنار و برید سراغ زرده ها.

4. زرده ها رو حدود یک دقیقه با دور تند بزنید تا کف کنه. حالا وانیل و 4/3 فنجان شکر رو بهش اضافه کنید و اونقدر بزنید تا رنگش کرم روشن بشه. بعد هم روغن و شیر رو اضافه کنید و باز یک دقیقه ای بزنید. در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک رو که مخلوط کرده بودید کم کم به مایع اضافه کنید. بهتره این کار رو در سه مرحله انجام بدید.

5. مقداری از آرد رو بریزید و با دور آروم همزن بزنید (میتونید در این مرحله همزن رو بذارید کنار و با یک قاشق یا ویسک هم زدن رو ادامه بدید) تا کاملا آرد ها به خورد مایع برن. بعد مقداری دیگه از آرد رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا یکدست بشه و باز این کار رو تکرار کنید تا آرد تموم شه. همونطور که بالا گفتم خیلی بهتر میشه اگه در این مرحله آرد رو مستقیم روی مایه کیک با الک و در حین الک شدن بریزید. این به پخت و پف بهتر کیک کمک میکنه.

کیک های براق درست کنید!!

6. حالا میریم سراغ سفیده ها. سفیده ها رو در ظرفی جدا گونه با دور تند همزن اونقدر بزنین تا کاملا پف کنه و سفید رنگ بشه. بعد یک قاشق از شکر رو هم به سفیده اضافه کنید و باز یکی دو دقیقه بزنین تا رنگش براق بشه.

کیک های براق درست کنید!!
کیک های براق درست کنید!!

۷. سفیده رو روی مایع قبلی میریزیم و به آرومی با قاشق(ترجیحا فلزی نباشه) به یک سمت هم میزنیم. حتی اگه انکار پنج دقیقه طول کشید به هیچ وجه دستتون رو تند نکنید و تا مخلوط شدن کامل سفیده با مایع به آرومی به یک سمت مواد رو هم بزنید (این مهمترین قسمت این کیکه).

کیک های براق درست کنید!!
کیک های براق درست کنید!!

۸. بعد هم کف قالب ۲۵ سانتی رو چرب کنید و یا اگه خواستید کاغذ روغنی بذارید و مایع رو در قالب بریزید. نکته قابل توجه موقع ریختن مایع کیک اینه که حواسمون باشه مایع کیک رو در یک نقطه نریزیم و در تمام سطح قالب پخشش کنیم تا بعد از پخت گنبدی نشه.

کیک های براق درست کنید!!

۹. بذارید در فر در دمای ۱۷۰-۱۸۰ دجه سانتی گراد تا کاملا بپزه. این کیک تقریبا ۲۰-۲۵ دقیقه ای میپزه ولی باز بسته به فرتون ممکنه متفاوت باشه.

کیک های براق درست کنید!!

۱۰. خب حالا این کیک ساده رو با یک روکش براق تزیینش می کنیم که یک کیک شیک و زیبا داشته باشیم.


سس براق شکلاتی (یا سس فرانسوی ):

مواد لازم:

  • آب 150 گرم
  • شکر 300 گرم
  • گلوکز 300 گرم
  • شکلات 300 گرم
  • خامه صبحانه 250 گرم
  • ژلاتین سفت 100 گرم

۱. آب و شکر و گلوکز را تو ظرفی میریزیم و مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا وقتی شکر حل بشه. همینکه خواست بجوشه از رو حرارت برمیداریم و شکلاتهای خرد شده رو بهش اضافه می کنیم و با همزن دستی بهم میزنیم.خامه رو هم اول میزنیم تا حالت روان پیدا کنه و به بقیه موادمون اضافه می کنیم. اگر میخواهید سس براق را به یک رنگ غیر از شکلاتی درست کنید، زمان اضافه کردن رنگ همین الان بعد از اضافه کردن خامه است که با گوشتکوب برقی با مواد مخلوط میشه.

۲. وقتی خامه و رنگ رو اضافه کردید، با بلندر (گوشتکوب برقی) به مدت ۵ دقیقه خوب مواد رو مخلوط کنید تا یکدست بشه. ۱۰۰ گرم از ژلاتین سفتمون که درست کردیم را خرد خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم.و صبر می کنیم که با حرارت مواد ذوب بشه. بعد موادو صافش می کنیم.کف روشو که رفت داخل ظرف در دار میریزیم البته همون موقع هم قابل استفاده هست.ولی اگه خواستید بعدا استفاده کنید میتونید تو یخچال نکهداری کنید. موقع استفاده بذارید که بنماری بشه و بعد از خنک شدن روی دسر یا کیک خامه کشی شده که از فریزر در اوردید بریزید.

مدل های مختلف تزیین کیک با سس براق فرانسوی:

کیک های براق درست کنید!!
کیک های براق درست کنید!!
کیک های براق درست کنید!!
کیک های براق درست کنید!!
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      میتوانیم به جای گلوکز از نشاسته یا چیز دیگر استفاده کنیم؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        مثلا چه چیری

      • بدون نام

        میشه راهنمایم کنین ممنون

      • بدون نام

        نشاسته چی

    • رضا

      ژلاتین رو چجوری تبدیل به ژلاتین سفت کنیم

    • آرام

      سلام..
      ممنون از دستور خوبتون..

    • رها

      سلااام و تشکر از اموزش خوبتون اما من واقعا با این سس مشکل دارم حتی سرد سردم میشه روی کیک میریزم تمام سس ریزش پیدا میکنه و روی کیک نمیمونه چه برسه بخوام با این سس روی کیک مانور بدن فکر میکنید مشکل کجاست امکان داره پودر ژلاتین کم باشه

    • شیما

      سوال منم همینه که چه جوری ژلاتین رو تبدیل به ژلاتین سفت کنیم،؟؟؟؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        به روش بن ماری تو آب حلش کنید و بعد برای چند ساعت بزراید تو یخچال

    • زهرا

      سلام کیک روکش با سس

      پاسخ ها

      • بدون نام

        سلام به جای گلوکز چه میتونه جایگزینش کنیم

    • بدون نام

      سلام میشه بجای خامه ازشیرعسل استفاده کردیا برعکس بجای شیرعسل ازخامه؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        در کلیپ اشپزخانه کوچک من بجای خامه صبحانه هز شیر عسلی استفاده کرده بود خیلی هن خوب شده بود

    • بدون نام

      میشه بگید به جای گلوکزازچجورنشاستیی میشه استفاده کرد خواهشاااااااااایکی جواب بده خیلیییی لازم دارم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        گلوکز قابل حذف نیست

    • همیلا

      سلام.مقدار مواد لازم برای دستور کیک اسفنجی رو ننوشتید

    • مریم

      عااااااالی بود مررررررسی

    • مریم بانو

      منظور از ژله سفت
      ژلاتین مس هست
      اگر مواد کمی سفت باشه دیگه ریزش نداره
      ولی بهتره که کمی شل باشه و چند بار سس روی هم روکش
      بشه کیک یا دسری که این روکش میشه روش مانور داد
      حتما و حتما باید توی فریز کاملا منجمد شده باشه

    • بدون نام

      امکان حذف ژلاتین از دستور هست؟

    • رامین

      سلام من وقتی سس رو درست میکنم
      بعد از ۲۰ دقیقه تقریبا سفت میشه
      و شل بودن خودشو از دست میده
      چیکار باید بکنم

    • شهرزاد

      در مورد آموزش كيك براق عنوان شد اول آموزش يك كيك إسفنجي ساده سپس براق كردن . ولي متاسفانه ميزان مواد رو قيد نكرديد فقط آموزش داديد

    • کیارش

      ممنونم از دستور کیک براقتون ببخشید من برای یک دست کردن سس گوشکوب برقی ندارم با همزن یا چیز دیگه میتونم میکس کنم.

    • الهام

      حتما باید خامه کشی بشه یا بدون خامه هم میشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج