دو قاطی پلو که تا پایان عمر حتما باید بخورید
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
سمپاشی امحا_1
لایکو_1
کتاب لند_3
سمپاشی امحا_3
اپیلاسیون نانا 3
لایکو_3
سمپاشی امحا_4
لایکو_4
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
سمپاشی امحا_2
لایکو_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۳۵۱۷۱۷
۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۹
۱۱۶۵۴۲
قاطی پلو یکی از غذاهای مورد علاقه مادران است که همیشه دوست دارند آن را درست کنند. به دلیل اینکه هرچه دلشان بخواهد در آن می ریزند. اما قاطی پلو هم قوانین خاص خودش را دراد. در این مطلب طرز تهیه دو قاطی پلو که حتما باید در طول عمرتان امتحان شان کنید را آموزش داده ایم.
مجله آشپزی مثبت - اكرم عسگري: قاطی پلو یکی از غذاهای مورد علاقه مادران است که همیشه دوست دارند آن را درست کنند. به دلیل اینکه هرچه دلشان بخواهد در آن می ریزند. اما قاطی پلو هم قوانین خاص خودش را دراد. در این مطلب طرز تهیه دو قاطی پلو که حتما باید در طول عمرتان امتحان شان کنید را آموزش داده ایم.

تاک پلو


مواد لازم:

  • 400 گرم برگ‌مو
  • 3 پيمانه برنج
  • 8 عدد فيله مرغ
  • 1 ق‌س گرد غوره
  • 1 عدد پياز
  • 1 ق‌چ سوياسس
  • 1 پيمانه روغن
  • 1 ق‌م زعفران
  • 1 ق‌چ پودر خردل
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

دو پلوی مخلوطی که تا پایان عمر حتما باید بخورید

طرز تهیه:


1. برنج را پاك كرده، بشوييد و با مقداري آب و نمك به مدت دو ساعت خيس كنيد.

2. در يك كاسه سوياسس را با پودر خردل و نمك و فلفل مخلوط كنيد. سپس پياز را  ريز خرد كرده و به كاسه اضافه كنيد. زعفران را به مقدار دلخواه با آب جوش مخلوط كرده و به مواد  اضافه كنيد.

3. فيله‌هاي مرغ را هم به كاسه اضافه كرده و خوب با مواد مخلوط كنيد تا همه جاي فيله‌ها مزه‌دار شود. در ظرف را پوشانده و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد.

4. حالا قابلمه‌اي را آب كرده و روي حرارت بگذاريد. آب كه جوش آمد برنج را از آبي كه در آن خيسانده بوديد خارج كرده به آب جوش اضافه كنيد. برگ مو را خرد كرده و بعد از يكي دو دقيقه به برنج در حال جوش بيفزاييد.

5. برنج و برگ مو را كه نرم شدند آبكش كنيد. در قابلمه‌اي مناسب كمي روغن ريخته، ته‌ديگ دلخواه را بچينيد و برنج را در قابلمه بريزيد.

نكته: دقت كنيد كه در موقع ريختن برنج و برگ مو در قابلمه، لابه‌لاي آن مقداري گرد غوره بپاشيد.

6. حالا قابلمه را روي حرارت ملايم گذاشته و به مدت 45 تا 50 دقيقه دم كنيد.

7. تا برنج دم مي‌كشد فيله‌هاي مرغ را از يخچال بيرون بياوريد. در تابه‌اي مقداري روغن ريخته و فيله‌ها را در روغن سرخ كنيد. مي‌توانيد براي پخت كامل فيله‌ها مقدار خيلي كمي آب ريخته و مدتي در ظرف را ببنديد.

8. برنج را بعد از دم كشيدن در ظرف دلخواه كشيده و با فيله‌هاي مرغ تزئين كنيد.

يه جور ديگه

به جاي مرغ از گوشت ماهيچه‌ گوسفندي هم مي‌توان استفاده كرد.



ته‌چين هويج


مواد لازم:

  • 500 گرم هويج
  • 300 گرم فيله مرغ
  • 3 پيمانه برنج
  • 3 عدد زرده تخم‌مرغ
  • 4 ق‌س ماست پرچرب
  • 2 ق‌س زعفران دم‌كرده
  • 1 ق‌م دارچين
  • 1 عدد پياز
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • روغن مايع مقداري
  • 1 ق‌م زردچوبه
  • 50گرم كره

دو پلوی مخلوطی که تا پایان عمر حتما باید بخورید

طرز تهیه:

1. برنج را شسته، در كاسه با مقداري آب و نمك خيس كنيد. هويج‌ها را پوست گرفته ،بشوييد و خلالي خرد كنيد، در تابه‌اي مقداري روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد. خلال‌هاي هويج را در روغن سرخ كنيد و بعد از روغن درآورده و كناري بگذاريد.

2. پياز را پوست گرفته، خلالي خرد كرده و  در روغن سرخ كنيد. فيله‌هاي مرغ را به قطعات ريز برش بزنيد، به تابه پيازها اضافه كنيد و تفت دهيد.

3. براي مزه‌دار شدن مرغ به آن نمك، فلفل و زردچوبه اضافه كرده و خوب سرخ كنيد. در آخر كمي زعفران دم‌كرده افزوده، حرارت را كم كنيد و در تابه را بگذاريد تا بپزند.هويج را هم به تابه مرغ در حال پخت اضافه كنيد. در صورت نياز به اندازه نيم‌پيمانه آب اضافه كنيد و در تابه را بگذاريد.

4. برنج را داخل آب جوش ريخته و طبق معمول آبكش كنيد. در كاسه‌اي مناسب زرده های تخم‌مرغ را ريخته و با چنگال كمي هم بزنيد. زعفران دم‌كرده و ماست را اضافه كرده و مخلوط كنيد. مايه ته‌چين آماده است.

5. برنج را داخل مايه ته‌چين ريخته و خوب مخلوط كنيد. تابه‌اي كه مي‌خواهيد ته‌چين را در آن بپزيد چرب كنيد. نيمي از مايه برنج را در تابه ريخته و با پشت قاشق فشرده و يك‌دست كنيد.

6. مرغ و هويج را روي لايه اول برنج ريخته و پهن كنيد تا همه سطح برنج را بپوشاند. مقداري دارچين روي مرغ و هويج بپاشيد. حالا نوبت مابقي برنج آغشته به مايه ته‌چين است. آن را روي بقيه مواد ريخته و با پشت قاشق يكدست و كمي فشرده كنيد.

7. تابه را روي حرارت ملايم گذاشته و با ته چنگال در برنج چند سوراخ ايجاد كنيد. كره را آب كرده و روي ته‌چين بريزيد، حالا در تابه را گذاشته و اجازه دهيد ته‌چين دم بكشد. بعد از دم كشيدن، ته‌چين را در يك سيني يا ديس مناسب سر و ته كرده، برش زده و سرو كنيد.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
شفا_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کیان برنا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
پارسیس_فوتر ساختمان
فنی آتل_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر