طرز تهیه کباب شیشلیک لذیذ شاندیز
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
سمپاشی امحا_1
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
لایکو_1
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_3
سمپاشی امحا_3
کتاب لند_4
سمپاشی امحا_4
لایکو_4
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
سمپاشی امحا_2
لایکو_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۳۵۱۷۸۲
۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۷
۳۳۹۹۷
کباب لذیذ شیشلیک از قدیم الایام معروف و پرطرفدار بوده است، اما عنوانی که جدیدا برای خود اختصاص داده است، کباب شیشلیک شاندیز است، ما هم در این مطلب شیشلیکی با این پسوند برایتان آموزش داده ایم.
وب‌سایت ایران کوک: کباب لذیذ شیشلیک از قدیم الایام معروف و پرطرفدار بوده است، اما عنوانی که جدیدا برای خود اختصاص داده است، کباب شیشلیک شاندیز است، ما هم در این مطلب شیشلیکی با این پسوند برایتان آموزش داده ایم.

مواد لازم:

  •  گوشت دنده گوساله یا گوسفند 1 کیلوگرم
  •  ماست 1 لیوان 
  •  زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری
  •  پیاز 5 عدد 
  •  گوجه فرنگی  10 عدد 
  •  آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
  •  روغن 10 قاشق غذاخوری

طرز تهیه یک کباب شیشلیک لذیذ شاندیز

طرز تهیه:

1-برای تهیه شیشلیک باید از گوشت دنده گوساله یا گوسفند استفاده کنید ، نکته مهم برای کباب خوب انتخاب گوشتی است که تازه و ترد باشد ؛ بهتر است گوشت را با آب پیاز و مقداری فلفل مخلوط کنید و 24 ساعت پیش از آماده  کردن کباب بگذارید بماند تا گوشت نرم شود.

2-گوشت را به اندازه های یکسان ببرید ، داخل کاسه ای پیاز رنده شده ، ماست ، زعفران دم شده ، آبلیمو ، روغن و مقداری فلفل بریزید و مخلوط کنید سپس گوشت را در این مایه بخوابانید و بگذارید حداقل یک شب بماند.

3-پس از استراحت گوشت ها را کباب کنید ، موقع کباب کردن بهتر است از ذغال استفاده کنید اما در صورت عدم دسترسی میتوانید درون فر یا روی اجاق با حرارت متوسط شیشلیک ها را اماده کنید (پیشنهاد میشود در زمان کباب شدن روی گوشت ها را با کره ذوب شده برس بکشید).

4-شیشلیک ها را پس از اماده شدن با برنج زعفرانی ، کره ، گوجه کبابی ، فلفل سبز کبابی و برش های لیموی تازه سرو نمائید ، بهترین نوشیدنی برای این کباب دوغ میباشد.

نکته:

انواع کباب باید در عین پختن زیاد خشک نشود ، اگر فرصت کافی برای اماده سازی کباب ها ندارید میتوانید حدود 1 ساعت درون ظرفی که مقداری کیوی له شده ریخته اید قرار دهید (کیوی بدلیل اسیدی که دارد گوشت را نرم میکند) البته دقت کنید که گوشت زیاد نماند چون گوشت له میشود و بافت خود را از دست خواهد داد.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
استخدام_4
بهمن پور_داخلی2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شفا_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
کیان برنا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
فنی آتل_فوتر
کیان برنا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر