۱۴۱۷۶۸۲
۱۵۳۷
۱۵۳۷
پ

ستاره ۱۶ساله، آب پاکی را روی دست پاریس ریخت

لامین یامال وینگر ۱۶ ساله بارسلونا دوست دارد که به کار خودش در جمع آبی و اناری پوشان ادامه بدهد و حتی باشگاه بارسلونا این بازیکن را در جمع بازیکنان غیر قابل فروش خود قرار داده است.

 فوتبالی: لامین یامال وینگر ۱۶ ساله بارسلونا دوست دارد که به کار خودش در جمع آبی و اناری پوشان ادامه بدهد و حتی باشگاه بارسلونا این بازیکن را در جمع بازیکنان غیر قابل فروش خود قرار داده است.

در روز های اخیر در برخی از خبر ها گفته شده است که پاری سن ژرمن به جذب لامین یامال علاقه دارد. در حقیقت گفته شده بود که پی اس جی می خواهد لامین یامال را از بارسلونا بخرد و این بازیکن را جانشین کیلیان امباپه کند.

لامین یامال در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی X یا همان توییتر سابق، طرحی را که از او با لباس پاری سن ژرمن منتشر شده است به تمسخر گرفت. او چند ایموجی و شکلک خنده برای این طرح گذاشت و به این ترتیب این شایعه ها و حرف و حدیث ها را تکذیب کرد.

1

لامین یامال یکی از استعداد های بارسلونا است که آینده درخشانی دارد. گفته شده بود که پی اس جی ممکن است تا مبلغ 200 میلیون یورو را برای او بپردازد اما چیزی که مشخص است این است که هم لامین یامال می خواهد در بارسلونا بماند و هم این که باشگاه بارسلونا برنامه ای برای فروش این ستاره اسپانیایی خود ندارد و به پیشنهاد هایی که برای این بازیکن می آید توجهی نخواهد کرد.

Native Ad

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج