میرزا قاسمیِ شمالی
۳۵۲۸۷۱
۰۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۷
۲۴۵۴۹ 
میرزا قاسمی از مجموعه دستور غذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذای ساده و خوشمزه که در اصل متعلق به شمال ایران است، طرفداران بسیاری در تمامی نقاط ایران دارد. می توانید آن را با نان یا برنج میل کنید. نوش جان.
وب‌سایت آشپزباشی: میرزا قاسمی از مجموعه دستور غذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذای ساده و خوشمزه که در اصل متعلق به شمال ایران است، طرفداران بسیاری در تمامی نقاط ایران دارد. می توانید آن را با نان یا برنج میل کنید. نوش جان.

مواد لازم:

  •     بادمجان  ۸ عدد
  •     گوجه فرنگی  ۴ عدد
  •     سیر  ۱ بوته
  •     تخم مرغ  ۳ عدد
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل  به میزان لازم
  •     زردچوبه  به میزان لازم
  •     روغن     به میزان لازم

میرزا قاسمی

طرز تهبه:

1- بادمجان ها را روی شعله ی گاز و یا در فر کباب کنید تا کاملا نرم و پخته شوند و پوستشان بسوزد. پوست و سرهای بادمجان را جدا کنید. در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را سرخ کنید. برای این کار پوست آن ها را بگیرید، آن ها را ورقه ورقه کنید و تا مغز پخت و نرم شوند، تفت دهید. بعد از پخت بادمجان، آن را خیلی ریز خرد کنید.

2-در ماهیتابه ای روی حرات متوسط کمی روغن گرم کنید. سیر را در آن تفت دهید تا نرم شده و عطر آن بلند شود.

3-گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید و سپس بادمجان را اضافه کنید و بگذارید تا مواد برای ۲۰ دقیقه بپزد و آب آن ها کاملا کشیده شود.

4-بر روی آن ها نمک، فلفل سیاه و در صورت تمایل کمی زردچوبه بپاشید و خوب با هم ترکیب کنید.

5-مواد میرزا قاسمی را در یک طرف ماهیتابه جمع کرده و در سمت دیگر، تخم مرغ ها را بشکنید و سریع هم بزنید تا ببندد(می توانید این کار را در ماهیتابه ای دیگر هم انجام دهید). سپس تمامی مواد را با هم ترکیب کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

6-میرزا قاسمی را در ظرف مورد نظر بکشید و با نان یا برنج میل کنید.

نکاتی در مورد تهیه ی میرزا قاسمی:

1- بادمجان و گوجه فرنگی ها را تمیز بشویید. گوجه ها را برای چند لحظه در آب جوش بیاندازید و سپس پوستشان را جدا کنید. آن ها را ریز خرد کنید.

2- سیر را با کنار چاقو له کرده و سپس ریز خرد کنید.

3- قبل از کبابی کردن بادمجان یک برش روی آن بدهید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
09:09 - 1395/05/06
غذای خوشمزه ای هست و نکته این غذا اینه که اگه سیر و تخم مرغ رو با هم سرخ کنید و بعد به بادمجون اضافه کنید خیلی مزه بهتری به غذا خواهد داد و نکته بعدی اینکه گوجه رو هم کبابی کنید بعد تو غذا استفاده کنید طعم ومزه بهتری خواهد داشت
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج