۳۵۴۶۶۸
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

صبحانه آخر هفته: نان پنیر و ژامبون

این سریع ترین راه جهت پختن یک نان خوشمزه است که در آن از آرد بکینگ پودر دار و خود بکینگ پودر توام استفاده شده تا ور آمدن خمیر را خوب تضمین نماید.

وب‌سایت آوای سلامتی: این سریع ترین راه جهت پختن یک نان خوشمزه است که در آن از آرد بکینگ پودردار و خود بکینگ پودر توام استفاده شده تا ور آمدن خمیر را خوب تضمین نماید.

مواد لازم:

  • کره, به قطعات کوچک خرد شده: ۱۰۰ گرم
  • آرد بکینگ پودردار: ۲۲۵ گرم
  • نمک: ۱ قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
  • پاپریکا: ۱ قاشق چای خوری
  • پنیر کهنه رنده شده: ۱۲۵ گرم
  • ژامبون دودی خرد شده: ۷۵ گرم
  • تخم مرغ, زده شده: ۲ عدد
  • شیر: ۱۵۰ میلی لیتر

صبحانه آخر هفته: نان پنیر و ژامبون

طرز تهیه:

۱ . یک قالب مخصوص تهیه نان به حجم ۴۵۰ گرم را با کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.

۲ . آرد, نمک , بکینگ پودر و پاپریکا را داخل یک کاسه با هم الک نمایید.

۳ . کره را به مخلوط آرد اضافه نمایید و با نوک انگشت آن را ورز دهید تا به شکل خرده های نان در بیاید . سپس پنیر و ژامبون را اضافه نموده و مخلوط نمایید.

۴ . تخم مرغ های زده شده و شیر را به مواد خشک داخل کاسه اضافه نموده و با قاشق مخلوط را به قالب نان منتقل نمایید.

۵ . در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا این که خمیر به خوبی ور بیاید و نان پف نماید.

۶ . بگذارید تا نان در قالب خنک شود. سپس آن را بیرون بیاورید و روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا سرد شود . سپس برای سرو, آن را به برش های ضخیم ببرید.

توصیه سرآشپز:

بهترین زمان سرو این نان, در همان روز پخت آن خواهد بود زیرا ماندگاری این نان کم است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج