دنده کباب، داستان استخوان‌ها
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_3
دکتر ولدخانی_3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
دکتر ولدخانی_4
دکتر استرکی_4
دکتر ولدخانی_2
دکتر استرکی_2
اپیلاسیون نانا 2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۳۵۶۶۱
۰۵ آذر ۱۳۹۱ - ۱۶:۱۹
۱۹۰۶۲
كباب دنده در بين ايراني‌ها كه خود در تهيه و پخت انواع كباب صاحب سبك هستند جايي ندارد. براي ملتي كه عادت كرده‌اند تكه‌هاي قلمبه راسته را نوش‌جان كنند...

برترین مجله اینترنتی ایران

مجله ایده آل:  كباب دنده در بين ايراني‌ها كه خود در تهيه و پخت انواع كباب صاحب سبك هستند جايي ندارد. براي ملتي كه عادت كرده‌اند تكه‌هاي قلمبه راسته را نوش‌جان كنند، به نيش كشيدن چند تكه استخوان كه به زحمت مي‌توان كمي گوشت و دنبه در آن يافت، جذابيت ندارد ‌اما اگر دنده توسط يك حرفه‌اي آماده شده باشد، مي‌توانيد آن را یک خوراکی فوق‌العاده بیابید و از خوردن تكه‌هاي گوشت نرم و چرب بين دنده‌ها لذت ببريد. براي همين حتما از يك قصاب بخواهيد كه دنده را براي كباب آماده كرده و به شما بدهد. پس از آن جز طعم‌دار كردن و ميل كردن آن كار ديگري براي شما نمي‌ماند.

دنده کباب، داستان استخوان‌ها


مواد لازم براي 4 نفر:
  •   دنده گوسفندي: 24 عدد
  •   شكر قهوه‌اي: يك قاشق غذاخوري
  •   سس كچاپ: يك‌چهارم پيمانه
  •   سس سويا: يك‌چهارم پيمانه
  •   آبليمو: 6 قاشق غذاخوري
  •   سس فلفل: 6 قاشق غذاخوري
  •   سير: 2 حبه، رنده شده
  •   پودر خردل: يك قاشق چاي‌خوري
  •   فلفل سياه: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري
روش تهيه:

همه مواد را با هم مخلوط كرده و دنده‌ها را حداقل يك ساعت در آن بخوابانيد. اگر آنها را از شب قبل آماده كنيد بهتر است.

توري كباب‌پز را روي منقل يا كباب‌پز قرار دهيد. دنده‌ها را از مايه خارج كرده و سس اضافي را از روي آن پاك كنيد تا در منقل نچكد. دنده‌ها را حدود 15 دقيقه كباب كنيد، سپس با نان، پياز، جعفري، گوجه‌فرنگي و مخلفاتي كه دوست داريد، سرو كنيد.

نکات:


1- به جاي سس تند  مي‌توانيد از سس باربيكيو كه در بازار موجود است استفاده كنيد.

2- در یک روش دیگر، دنده‌ها را پس از طعم‌دار كردن در فويل پيچيده و يك ساعت و نيم در طبقه وسط فر با دماي 170 درجه سانتي‌گراد مي‌پزند. در اين روش دنده‌‌ها آب مي‌اندازد. براي همين در نيم‌ساعت آخر فويل را باز كنيد تا خشك و برشته شوند.

3-در مدت كباب كردن دنده‌ها روي آن از مايه باقيمانده كه با 4 قاشق غذاخوري روغن مخلوط شده است، بماليد.

4-براي مغزپخت‌تر شدن بهتر است توري را طوري قرار دهيد تا دنده‌ها از آتش حداقل 8 سانتي‌متر فاصله داشته باشند و گهگاه آن را باد بزنيد.


برچسب ها:
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:1
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
17:47 - 1391/09/05
ممنون از دستور پخت کباب دنده ولی لذتش به اینه که عکسشم مربوط به دنده گوسفند باشه نه بال مرغ.
پاسخ ها
مدیر پایگاه با سپاس
اصلاح شد
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
18:16 - 1391/09/24
ببخشید محض اطلاعتون دنده کباب یکی از غذاهای معروف کرمانشاهی هاست و البته دستورش با این چیزی که گذاشتید زمین تا اسمون فرق داره
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
سفیر بار ساقدوش_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_3
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
سفیر بار ساقدوش_2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کیان برنا_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر
شفا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
آیلین_تزریق چربی
آیلین_فوتر بلفارو