«پوره ماهی دودی» برای عصرانه عالی است
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
لایکو_1
کتاب لند_3
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
لایکو_4
کتاب لند_4
کتاب لند_2
لایکو_2
اپیلاسیون نانا 2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۳۵۸۹۸۴
۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۸
۱۳۵۶۵
درست کردن پوره ماهی دودی حداکثر 30 دقیقه زمان می برد، البته اگر از قبل ماهی را آماده کرده باشید...
وب‌سایت نمناک: درست کردن پوره ماهی دودی حداکثر 30 دقیقه زمان می برد، البته اگر از قبل ماهی را آماده کرده باشید.
 
 مواد لازم:
 
  • ماهی دودی :400 گرم
  • پنیر خامه ای :200 گرم
  • نان تست برای سرو :6 عدد
  • لیموترش :3 عدد
  • ساقه کرفس با برگ :2 عدد
  • شاهی :2 دسته کوچک
  • برگ جعفری تازه :1 دسته کوچک
  • روغن زیتون بکر :به مقدار لازم
  • نمک و فلفل :به مقدار لازم
 
طرز تهیه پوره ماهی دودی
 
طرز تهی:
 
1. ساقه کرفس را ریز خرد کنید و برگ ها را کنار بگذارید تا برای سرو استفاده کنید.

2. پوست ماهی دودی را بکنید و دور بیاندازید. ماهی را در غذاساز ریخته و پوره کنید. سپس پنیر خامه ای را بیفزایید و پوست لیموترش رنده شده، آب یکی از لیموها را به همراه مقداری برگ جعفری را نیز اضافه کنید.

3.این مخلوط را به مدت 20 ثانیه با غذاساز پوره کنید تا تبدیل به یک پاته نرم شوند. در صورت دلخواه می توانید کمی فلفل به آن اضافه کنید تا به طعم دلخواه تان دست پیدا کنید.

4.حالا شاهی ها، برگ های باقی مانده جعفری و برگ های کرفس را با هم داخل یک کاسه بزرگ بریزید و ساقه های خرد شده کرفس را نیز اضافه کنید.

5.روی مخلوط سبزیجات آب 1 عدد لیمو، مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید تا به سالادتان طعم و عطری دلپذیر بدهید.

6.یک تابه را حرارت دهید، تکه های نان را روی آن قرار دهید و سپس جسم سنگینی مانند یک تابه دیگر را روی نان ها قرار دهید تا بین دو تابه پرس شوند. اجازه دهید نان ها به مدت 1 دقیقه تست شوند.

7.حالا پاته خود را به همراه نان تست، برش هایی از لیمو، سالاد سبزیجات و یک لیوان نوشیدنی سرو کرده و از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید.

طرز تهیه پوره ماهی دودی

نکات تکمیلی در مورد پوره ماهی

  •     پوره ماهی جزو پیش غذا - اردور میباشد
  •     زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
  •     و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 دقیقه میباشد .
  •     پوره ماهی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
  •     توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
استخدام_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
استخدام_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
کیان برنا_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر موبایل
شفا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
دکتر عارفی - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت _فوتر
کیان برنا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
موسسه خیریه زهرا_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر