جاباما
۳۶۸۹۱۲
۲۷ نظر
۵۶۲۶
۲۷ نظر
۵۶۲۶
پ

خورش خلال بادام کرمانشاهی، بی نظیرترین خورش ایرانی

کسانی که خورش خلال بادام کرمانشاهی را خورده اند، خوب می دانند که یکی از خوشمزه ترین و بی نظیرترین خورش های ایرانی است. خورشی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاهی هاست و خوب است یکبار هم شده آن را امتحان کنید.

برترین‌ها: ایران ما پر است از شهر‌هایی که هرکدام غذا‌های محلی خوشمزه و منحصربه‌فردی دارند. یکی از این غذا‌های خیلی خوشمزه و خوش‌آب‌و‌رنگ خورش خلال بادام کرمانشاهی است. کسانی که خورش خلال بادام کرمانشاهی را خورده اند، خوب می‌دانند که یکی از خوشمزه‌ترین و بی نظیرترین خورش‌های ایرانی است. خورشی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاهی هاست و خوب است یک‌بار هم شده آن را امتحان کنید.

مواد لازم:

  • گلاب ۵ قاشق غذاخوری
  • گوشت قرمز ۳۰۰ گرم
  • زعفران دم کرده ۱ فنجان
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • خلال بادام درشت ۲۵۰ گرم
  • زرشک ۱ لیوان
  • چوب دارچین ۱ تکه کوچک
  • پیاز ۱ عدد
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری


خورش خلال بادام کرمانشاهی، بی نظیرترین خورش ایرانی

طرز تهیه:

۱. پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.

۲. سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

۳. پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

۴. چند دقیقه تفت دهید سپس ۴ لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.

خلال بادام را حدود ۱۰ دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس ۵ دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید (مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و ۱۵ دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد).

۵. وقتی آب خورش کم شد خلال بادام، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید (باید به اندازه یک بند انگشت روی خورش آب باشد)، حرارت را بسیار کم کنید و حدود ۳۰ دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید.

۶. پس از این مدت زرشک، گلاب و کره را به خورش اضافه نمائید و ۳۰ دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و به همراه برنج سرو نمائید.

خورش خلال بادام کرمانشاهی، بی نظیرترین خورش ایرانی

فوت و فن:

  • برای این خورش بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید.
  • اگر پس از پخت آب خورش زیاد بود کمی حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن بخار شود.
  • دلیل استفاده از چوب دارچین بجای پودر دارچین به این علت است که رنگ خورش تیره نشود.
  • در صورت تمایل میتوانید چند عدد لیمو عمانی همراه با اضافه کردن خلال بادام اضافه کنید.
  • برای این غذای محلی بهتر است از زرشک سیاه کرمانشاهی‌ها استفاده کنید، ولی حواستان باشد که در استفاده از آن زیاده‌روی نکنید تا خورش خیلی تیره نشود.
  • در استفاده از رب گوجه فرنگی زیاده روی نکنید، چون طعم خورش را عوض می‌کند و طعم غالب می‌شود.
  • در آخر می‌توانید از مقداری خلال بادام و پسته هم برای تزئین آن استفاده کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • H

      تیتر اغراق آمیز
      بی نظیر ترین خورش ایرانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      بی خیال

      پاسخ ها

      • بدون نام

        تو دوران دانشگاه این رو به خورد ما میدادند و کلی هم دعوا بود بر سر ندادنش که اصلا به ما محل ندادند و حذف نکردند

      • بدون نام

        باید امتحانش کنی

      • بدون نام

        از کی تا حالا به دانشجوی یه لا قبا ، خورش خلال میدن با این همه هزینه بالا... عزیزم شما خورش خلال قلابی به خوردت دادن و نقهمیدی . گوشت یخی با خلال بادوم زمینی درجه 3.

      • بدون نام

        بنظر میاد عالی است باید درستش کنم

    • کرمانشاهی

      فوق العاده خوشمزه هستش،ولی حیف چون خیلی خیلی گرون درمیاد.

    • بدون نام

      کرمانشاه چیش خوبه که خورشتش خوب باشه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        چرا بده ؟مگه رفتی؟

      • mohamad

        چرا توحین میکنی
        مگه تو اصلا از تاریخ کرمانشاه خبر داری
        وقتی کرمانشاه بوده تو هنوز نبودی

      • بدون نام

        عزیزم . کرمانشاهی بودن لیاقت میخواد که نداشتی

      • بدون نام

        اتفاقا من در کرمانشاه این خورشت را خوردم خیلی خوشمزه است و خودم هم درست کردم

      • بدون نام

        یه موقع این حرفتو پیش یه کرمانشاهی نگی هااااااا... که اگه بگی بجای خورش خلال یه چیز دیگه میده بخوری... مزش هم حسابی یادت می مونه

      • Dr. setayesh

        همه‌ چی‌ خوبه مردمانش فرهنگشون ک غنی ک هنوز با اون لباس‌های زیبا بااون گویش زیبا هنوز زندست ن مثه تویی ک فرهنگ یادت رفته من‌ یک‌ مشهدیم ولی‌ ب‌ فرهنگشون. غبطه میخورم.خوشاب حال مردم با غیرت و دوست داشتنی کرمانشاه و افسوس ب‌ حاله تو دوست نادان.

      • ناشناس

        خفه شو بیشعور تو خر کی باشی که بگی کرمانشاه بده

      • سحر

        لیاقت نداری عزیز. کرمانشاه خاره تو چشم بدخواهاش

      • بدون نام

        خودت کجایی هستی
        بیا تا خ خلال بهت بدم که تا آخر عمرت یادت تره!

    • بدون نام

      این دستور پخت رو کی گفته واقعا؟!!!!! گوشت گوسفند؟؟؟؟؟ باید گوشت گوساله باشه،خلال رو باید با گوشت تفت داد تا نرم بشه، زرشک باید سیاه باشه،تفت داده بشه وده دقیقه قبل از سرو اضافه بشه،آب اول گوشت باید دور ریخته بشه تا خورش شفاف بشه

      پاسخ ها

      • دنیا

        کاملا درسته . خلال رو باید با گوشت تفت داد و پخت . مگر اینکه خلال بادوم زمینی باشه .که توی ده دقیقه اخر باید اضافه کرد.

    • بدون نام

      خیلی خوشمزس باید امتحان کنید بنظرم،اگر هم بتونین برین کرمونشاه این غذا رو بخورید که دیگه خیلی بهتره طعمشو احساس میکنید اگر هم رفتید بنظرم دنده کبابشو رو امتحان کنید

      پاسخ ها

      • بدون نام

        خونگیش خیلی خوشمزه تر از رستورانیشه

    • بدون نام

      زرشک سیاه استفاده میشه نه قرمز

    • بدون نام

      به نظر خوشمزه میاد امتحان میکنم

    • همراه

      دوست کرمانشاهی من برام پخت و هرگز طعم و مزه و رنگ و بوی این خورشت عالی رو فراموش نمیکنم ، حیف رفت کرمانشاه دور شد ازم

    • ناشناس

      من برم کرمانشاه دنده کباب با کره محلی میخورم. البته خورشت خلالم خیلی دوست دارم.

    • بدون نام

      اگه بیایید زرقان فارس اب کلمک بخورید از خاویار شمال هم خوشمزه تر هست

    • بدون نام

      نمیدونم موضو چیه ،ولی وقتی ما آموزش آشپزی رفتیم
      بهمون گفتن خلال رو از شب قبل خیس کنین و هف هش ده بار آب آنرا عوض کنین

    • احسان

      لپه هم میشه ریخت؟

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج