شیرینی آلمانی یا همان شیرینی مربایی های خوشمزه
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_1
ادیب_1
ادیب_3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
شیرآلات زمانی_4
ادیب_4
شیرآلات زمانی_2
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۳۶۹۶۸۲
۰۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۴
۱۰۵۲۹
شیرینی مربایی هایی که اکثرا در سفره عید همه پیدا می شود، در اصل ریشه ای آلمانی دارد. حتما قرار نیست این شیرینی ها را تنها در عید داشته باشیم، در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش داده ایم.
وب‌سایت دست ساز: شیرینی مربایی هایی که اکثرا در سفره عید همه پیدا می شود، در اصل ریشه ای آلمانی دارد. حتما قرار نیست این شیرینی ها را تنها در عید داشته باشیم، در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:

  • پودر قند 100 گرم
  • روغن جامد  300 گرم
  • شربت بار یا عسل گرم 60 گرم
  • شیر  60 گرم
  • وانیل مقداری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد 600 گرم
  • مارمالاد یا ژله مغزی به مفدار لازم

شیرینی_آلمانی

طرز تهیه:

1- روغن و پودر قند را میزنیم تا نرم و پوک شود. (من از روغن جامد لادن معمولی استفاده کردم)

2-به ترتیب شربت یا عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم. (نباید مواد را زیاد هم بزنیم. در حد مخلوط شدن و یکدست شدن)

شیرینی_آلمانی

3- بعد از اون آرد رو اضافه میکنیم و با قاشق به آرامی فقط در حد یکدست شدن کامل هم میزنیم نه بیشتر.

4- خمیر کمی حالت چسبنده داره که با قرار گرفتن در یخچال درست میشه.

5- خمیر را در نایلون در یخچال گذاشته تا خنک شود و بتوان آن را قالب زد. (یکی دو ساعت)

شیرینی_آلمانی

6-بعد خمیر را روی مابین دو نایلون به ضخامت 2 میل باز کرده و قالب بزنید. برای قالب زدن هم میتونید به مقدار خیلی کم ارد زیر خمیرت بپاشی (بازم تاکید میکنم خیلی کم )

7 -در سینی فربه مدت 20 دقیقه با حرارت 150 درجه بپزید. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها این زمان ممکن است تغییر کند) باید کمی تغییر رنگ دهد.

8- بعد از خنک شدن مابین شیرینی ها مارمالاد گذاشته و رویش را تزیین کنید.

شیرینی_آلمانی

9-با رویه نارگیل و کنجد بوداده خیلی خوشمزه میشه. در ضمن برای چسبیدن مواد به رویه از عسل گرم استفاده کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_3
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
دکتر نائبی_4
دکتر نائبی_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
سفیر بار ساقدوش_2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
اورانوس_فوتر2
آیلین_فوتر بلفارو
فنی آتل_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
دکتر صالحی_فوتر
آیلین_تزریق چربی
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
پارسیان طب - فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر