طرز تهیه ساندویچ تست استیک با پیاز کاراملی
۳۷۱۷۲۹
۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۱
۸۸۵۴ 
شاید برایتان جالب باشد که ساندویچ استیـــــک را با طعم پیاز کاراملی امتحان کنید. این دستور خاص یک وعده دلچسب و سرشار از پروتئــین است که در بسیاری از کشورها حتی به عنوان صبحانه مقـوی نیز ســرو می شود.
وب‌سایت تازه پز: شاید برایتان جالب باشد که ساندویچ استیـــــک را با طعم پیاز کاراملی امتحان کنید. این دستور خاص یک وعده دلچسب و سرشار از پروتئــین است که در بسیاری از کشورها حتی به عنوان صبحانه مقـوی نیز ســرو می شود.
 
مواد لازم:

  •     نان تست 8 قطعه
  •     روغن زیتون 50 گرم
  •     راسته گوساله 4 برش
  •     گوجه 2 عدد
  •     پیاز 2 عدد
  •     سرکه 50 گرم
  •     آویشن خشک به میزان دلخواه
  •     سیر 1 حبه
  •     کاهو و گشنیز جهت سرو

دستور ویژه: ساندویچ تست استیک با پیاز کاراملی

طرز تهیه:

1.گوشت را با بیفتک کوب یا با پشت کارد کمی بکوبید تا نــرم شود. آن را با نصف سـرکه، نمـک و فـلفل (بسته به ذائـقه)، کمی روغن زیتون، سیر له شده و آویشن مزه دار کنید.

2. نان ها را داخل فر یا تـستر تست کنید. باید مراقب باشید که خیلی خشک نشوند..

3. گوجه ها را اسلایس درشت زده و آنها را روی گــریل یا کباب پــز یا داخل فــر کباب کنید.

4. برای تهیه پیـاز کارامــلی ابـتدا آنـها را خلالی برش زده و داخل تابه با کمی روغن تفـت دهید تا رنگ آن طــلایی شود. بعد به آن مابقی سرکـه را به همراه 4-5 قاشق آب، اضافه کنید و سرخ شدن پیاز را تا 10 دقیقه دیگر ادامه دهــید تا آب و سرکــه بخار شود.

5. گـــوشت را داخل تابـه چـــــدنی یا روی کباب پزگـریل کنید. (آبدار یا پخته بسته به ذائقه دارد)

6. گوشت را با گوجه، نان، پیـاز کاراملی ، کـــاهو و گشـــنیز به صورت ساندویــچ درآورید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج