چیكن آلفردو، یك پاستای خاص
۳۷۲۴۱
۱۷ آذر ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۵
۱۳۶۸۵ 
برای تهیه و طبخ این پاستا ابتدا پنه را آبكش كرده، سپس شیر، خامه و پنیر پارمزان را روی حرارت مستقیم قرار دهید تا با هم تركیب شوند، پس از اندكی حرارت دیدن، قارچ برش خرده را به مواد افزوده، مرغی را كه به صورت جداگانه گریل كرده‌ایم را نیز اضافه كرده، غذا را تست می‌كنیم.

برترین مجله اینترنتی ایران

مجله آشپزی ایده آل: 


چیكن آلفردو

مواد لازم:
  •   خامه: 40 گرم
  •   شیر: 20 گرم
  •   پنیر كیبی: یک عدد
  •   پنیر پارمزان: به مقدار لازم
  •   نمک و فلفل: به مقدار لازم
یك پاستای خاص و همه‌پسند؛ برای تهیه و طبخ این پاستا ابتدا پنه را آبكش كرده، سپس شیر، خامه و پنیر پارمزان را روی حرارت مستقیم قرار دهید تا با هم تركیب شوند، پس از اندكی حرارت دیدن، قارچ برش خرده را به مواد افزوده، مرغی را كه به صورت جداگانه گریل كرده‌ایم را نیز اضافه كرده، غذا را تست می‌كنیم و بنابر ذائقه نمك و فلفل را می‌افزاییم. پنه آبكش شده را در تابه ریخته و اجازه می‌دهیم روی حرارت ملایم جا بیفتد. این پاستا همراه با پنیر پارمزان میل می‌شود.

فوت و فن آشپزی:


حتی‌الامکان سعی شود برای پختن پنه در آب جوش از مقدار مختصری روغن مایع و نمک استفاده شود تا هم ماندگاری پیدا کند و هم دانه‌های پنه به یکدیگر نچسبد.

روش تهیه مرغ گریل:


سینه یا فیله مرغ را برش داده و از هم باز كنید و در سسی مركب از سس خردل، دانه فلفل سیاه، بریده‌های لیموی تازه،‌ پودر پیاز و جوز هندی بخوابانید تا طعم‌دار شود، حداقل زمان قرار گرفتن مرغ در این سس 5 ساعت است.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج