قاچ های سیب زمینی ایتالیایی، واقعا خوشمزه است
۳۷۵۴۱۴
۰۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۲
۱۰۵۱۲ 
قاچ های سیب زمینی ایتالیایی که در فر آماده می شوند, از مواد اولیه پیتزاهای سنتی استفاده می نمایند و اگر با گوشت ساده مثل خوراک گوشت بره سرو شوند, بسیار خوشمزه خواهند شد.
وب‌سایت آوای سلامتی: قاچ های سیب زمینی ایتالیایی که در فر آماده می شوند, از مواد اولیه پیتزاهای سنتی استفاده می نمایند و اگر با گوشت ساده مثل خوراک گوشت بره سرو شوند, بسیار خوشمزه خواهند شد.

مواد لازم:

  • سیب زمینی بزرگ , پوست کنده : 2 عدد
  •  گوجه فرنگی رسیده بزرگ , بدون پوست و هسته : 4 عدد
  •  عصاره سبزیجات : 150 میلی لیتر
  •  رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
  •  فلفل دلمه ای زرد , باریک خلال شده : 1 عدد
  •  قارچ دکمه ای , چهار قاچ شده : 125 گرم
  •  ریحان بازل تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
  •  پنیر , رنده شده : 50 گرم
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم

قاچ های سیب زمینی ایتالیایی

طرز تهیه:

1. هر سیب زمینی را به 8 قاچ مساوی خرد نمایید . سپس آن ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت 15 دقیقه نیم پز نموده و آبکش نمایید . آن ها را در یک ظرف پیرکس کم عمق بچینید .

2. گوجه فرنگی ها را خرد و روی سیب زمینی ها بریزید . عصاره سبزیجات و پوره گوجه فرنگی را در ظرفی هم زده و آن را روی سیب زمینی ها بریزید .

3. پس از آن خلال فلفل دلمه ای , قارچ و ریحان را روی بقیه مواد بریزید و نمک و فلفل بزنید .

4. پنیر رنده را روی مواد مخلوط شده بپاشید و غذا را روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر بپزید تا سطح روی آن طلایی پر رنگ شود و بلافاصله آن را سرو نمایید .
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
20:35 - 1395/06/05
با سلام
یعنی واقعا سومین باکس سایتتون باید اشپزی باشه
فرهنگی و یا دانش و فناوری مهم تر نیستن
خوبه که در کناز تغییر ظاهر سایت بعضی مبانی سایت هم تغییر کنه.
مثلا دیگه از سایت های بدنام و شایعه سازی مثل جام نیوز و کاپ و راد نیوز خبر نذارین
پاسخ ها
خاطره
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۶
آیدین تویی؟؟؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج