رویای خوشمزه ای به نام «کونفه»
۳۷۹۷۳۹
۱۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۷
۱۳۴۱۵
می توان به آن باقلوای ثانویه گفت. طرفداران زیادی در اکثر کشورهای خاورمیانه دارد و در مدل های مختلف تهیه میشود. در ایران هم مدل رولی آن عرضه میشود اما تفاوت در رشته های باریک و سوزنی شکلی است که در تهیه این شیرینی لذیذ مصرف میشود.
وب‌سایت کافه ترک: می توان به آن باقلوای ثانویهگفت. طرفداران زیادی در اکثر کشورهای خاورمیانه دارد و در مدل های مختلف تهیه میشود.  در ایران هم مدل رولی آن عرضه میشود اما تفاوت در رشته های باریک و سوزنی شکلی است که در تهیه این شیرینی لذیذ مصرف میشود.  رشته کادایف بسیار باریک و شکننده هستند. اگر خوب شیره به خورد شیرینی برود رشته نرم لذیذ میشوند.
 
مواد لازم:

  • ۲۵۰ گرم  کره
  • ۱     قاشق  غذا خوری  شیره  انگور
  • ۲۰۰  گرم   رشته  کادایف
  • ۳۰۰  گرم   پنیر  رشته ای  و یا  هر  پنیری  که  شور  نباشد  و بعد از پخت  کش بیاید
  • مواد  لازم  شربت
  • ۳     لیوان   آب
  • چند قطره آبلیموی  تازه
  • ۴     لیوان   شکر
  • گلاب  اندکی
  • برای  تزئین  روی  کادایف
  • بستنی  وانیلی  یا  سرشیر
  • پودر پسته
 
 رویای خوشمزه ای به نام کونفه
 
طرز تهیه:

1. اول از همه سراغ تهیه شربت بروید. شکر و آب را مخلوط  کرده روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. چند دقیقه قبل از خاموش کردن زیر  ظرف به آن گلاب و آبلیمو را اضافه کنید. ظرف را کنار بگذارید تا شربت سرد شود.

2. کره را روی حرارت گرم کنید ولی مراقب باشید نسوزد. ظرف را از روی حرارت برداشته به آن شیره انگور را اضافه کرده خوب مخلوط کنید. 
 
3. سپس مخلوط کره و شیره را کف ظرف پیرکس و یا هر ظرف مناسب جهت رفتن در فر ریخته به آن رشته های کادایف را اضافه کرده خوب  مخلوط  کنید. 
 
4. نصف کادایف ها را از ظرف خارج کرده نصف دیگر را با کف دست خوب فشار دهید تا پرس شود. روی کادایف پنیر رشته ای را پخش کنید.   نیمه دوم کادایف ها را روی پنیر خالی کنید به طوریکه کادایف ها کاملا یکدست و یکنواخت سطح پنیر را بپوشاند. با دست کاملا فشار دهید تا  صاف و یکدست شود.

5. ظرف را در فر از قب گرم شده با درجه حرارت 220 درجه قرار دهید تا سطح کادایف کاملا طلایی شود. 
 
6. روی کادایف داغ شربت سرد را در چند مرحله بریزید تا شربت کاملا به خورد شیرینی برود. کونفه خنک شده را همراه بستنی و پودر  پسته تزئین و سرو کنید.

نکته:
رشته های کادایف دو نوع هستند برشته شده خام، اینجا منظور ما مدل خامش هست که در فروشگاه ها موجود می باشد.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
18:53 - 1396/04/17
خوشمزه فقط مواظب انگشتاتون باشید . از راهنمایی سر آشپز که انواع اونو توضیح دادن تشکر . باقلوا همه
جوره طرفدار داره . اگه در این قسمت بمونم آشپزخونه شما حتمی باید بازسازی بشه . . . عالی بود. معذرت میشه تا وقتی هستم ایمیل و ناممو نگه دارید ممنون راستش مدام باید زبانو عوض کنم خسته کننده است بازم ببخشید .
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج