۳۸۴۰۹۰
۴ نظر
۵۰۰۶
۴ نظر
۵۰۰۶
پ

افزایش دو برابری زنان معتاد

جانشین دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در حال حاضر ۱۰ درصد معتادان کشور زنان هستند که این آمار دو برابر شده است.

خبرگزاری مهر: جانشین دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در حال حاضر ۱۰ درصد معتادان کشور زنان هستند که این آمار دو برابر شده است.

سردار علی مؤیدی در حاشیه مراسم افتتاحیه «اولین مرکز اقامتی مدل طبی زنان و زنان باردار سوء مصرف کننده مواد مخدر» در جمع خبرنگاران ضمن بیان این مطلب که ستاد مبارزه با مواد مخدر نسبت به شناسایی زنان معتاد در پاتوق‌ها ورود کرده است، به آخرین آمار زنان معتاد اشاره کرد و گفت: آنچه در حوزه اعتیاد روبه‌رو هستیم شیب گرایش خانم‌ها به اعتیاد است که نسبت به گذشته تغییر کرده و شیب تندتری دارد که این موضوع ما را با مشکل روبه‌رو کرده است.

جانشین دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: رویکرد نظام و ستاد مبارزه با مواد مخدر مقابله و پیشگیری در حوزه مواد مخدر است در این حوزه نگرانی به اعتیاد زنان وجود دارد.

وی درباره شیوع مصرف مواد مخدر در زنان نیز گفت: اکثر زنانی که به مواد مخدر گرایش دارند به دلیل ظاهر زیبایی که روانگردان ها دارد به این سمت گرایش دارند.

مؤیدی در خصوص آخرین آمار زنان معتاد گفت: در مجموع از یک میلیون و ۳۵۰ هزار معتادی که در کشور وجود دارد ۱۰ درصد این آمار را زنان تشکیل می دهند که نسبت به گذشته ۲ برابر شده است.

جانشین دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطرنشان کرد: مرجع نهایی اعلام آمار حوزه مواد مخدر، ستاد مبارزه با مواد مخدر است.

وی در پاسخ به سؤالی درباره کشت «ماری‌جوآنا» در کشور توضیح داد: هر گونه کشت مواد مخدر به صورت گلخانه‌ای و غیرگلخانه‌ای خلاف و جرم محسوب می‌شود و با آن برخورد خواهد شد.

مؤیدی همچنین درباره طرح توزیع سرنگ‌های رایگان برای پیشگیری از ایدز گفت: در مراکزی که با مشارکت ستاد مبارزه با مواد مخدر راه‌اندازی شده پیش‌بینی شده که این کار صورت گیرد و این طرح هم اکنون در حال اجراست. همچنین در مورد معتادان تزریقی طرح مذکور انجام می‌شود.

جانشین دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر همچنین درباره نحوه شناسایی زنان معتاد در پاتوق‌ها نیز گفت: امروز همفکری و همراهی در حوزه درمان و پیشگیری به اوج خود رسیده و دولت توجه ویژه‌ای نسبت به موضوع درمان اعتیاد دارد و شاهد شتاب خوبی در حوزه درمان هستیم البته مشکلات، موانع و اختلاف دیدگاه‌هایی وجود دارد اما در رأس این موضوع همکاری خوبی صورت می‌گیرد و تلاش می‌کنیم با توجه به مسئله صیانت از خانواده و زنان بتوانیم ورود خوبی در شناسایی و جمع‌آوری زنان مبتلا در پاتوق ها داشته باشیم. البته با توجه به شرایط روحی و فیزیولوژیکی که زنان مبتلا دارند موضوع را کتمان می‌کنند اما در نظر داریم که از راه‌های مختلف نسبت به درمان این افراد ورود کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      حیف اسم زن که اینجور افراد یدکش میکشن ... این زنها مایه ننگن . زن معتاد باشه واسه دم گلوله خوبه . باید اینا رو یه جا جمع کنم و یه بمب حرومشون کنن. والا بخدا این مثلا زن هستن یا زنی که آبرومندانه با شوهر معتاد و دوتا بچه با یه نون و بخور و نمیر جوری زندگی میکنه که جای تشویق داره. اینا هم زن هستن نه اینا اشغال و انگلهای جامعه ان

    • عبدالله

      فقرچه هاکه نمی کند

    • بدون نام

      واقعا 1300000 نفر معتاد در کشور داریم! خیلی عجیبه!فکر کنم 1300000 نفر آدم سالم داریم.اینقدر اشتباه میکنید

    • کشور

      باسلام ب دوستان ب مردمعزیز توهین نکنید عزیزان اینها همش از فقر باعث بانیشون همین دولت.مردم کشورمون بی تقصیرن .ننگ بر مسئول بی مسئولیت

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج