یک «برگر گیاهی» با لوبیا چشم بلبلی
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
دکتر ولدخانی_1
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر ولدخانی_3
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
دکتر استرکی_2
دکتر ولدخانی_2
اپیلاسیون نانا 2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۳۹۱۴۷۸
۰۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۲
۱۱۸۹۲
اگر از مصرف گوشت قرمز خسته شده اید یا برای سلامتی بیشتر خود می خواهید از آن پرهیز نمایید، توصیه می کنیم برگر گیاهی که در این مطلب نحوه پخت آن را آموزش داده ایم را درست کرده و میل کنید. این برگر با لوبیا چشم بلبلی که سرشار از پروتئین است تهیه شده و ماده اصلی تشکیل دهنده نانش هم ذرت است.
وب‌سایت روزیاتو - فروغ بیداری: اگر از مصرف گوشت قرمز خسته شده اید یا برای سلامتی بیشتر خود می خواهید از آن پرهیز نمایید، توصیه می کنیم برگر گیاهی که در این مطلب نحوه پخت آن را آموزش داده ایم را درست کرده و میل کنید. این برگر با لوبیا چشم بلبلی که سرشار از پروتئین است تهیه شده و ماده اصلی تشکیل دهنده نانش هم ذرت است.

مواد لازم:

  • برای برگر سبزیجات
  • دو قوطی کنسرو لوبیا چشم بلبلی
  • دو قاشق غذاخوری سس باربیکیو
  • یک قاشق غذاخوری نمک سیر
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک سوم پیمانه پودر سوخاری ساده
  • کلم کالی خرد شده (یا سبزیجات دیگر)
  • برای خمیر نان ذرت
  • نصف پیمانه آرد ذرت زرد
  • نصف پیمانه آرد کامل
  • دو قاشق غذاخوری شکر
  • سه چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • نصف پیمانه + دو قاشق غذاخوری شیر کم چرب
  • دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • یک عدد تخم مرغ بزرگ هم زده
  • یک چهارم پیمانه موسیر رنده شده
  • برای سس مایونز اسپایسی
  • نصف پیمانه سس مایونز
  • دو قاشق غذاخوری خردل
  • یک قاشق غذاخوری سس تند
  • نصف سیر رنده شده
 
 خوشمزه روز: برگر لوبیا چشم بلبلی با نان ذرت

وسایل موردنیاز:

۱۲ عدد در شیشه مربا یا قالب دایره ای

طرز تهیه:

1.  فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

2.  یک ورقه روغنی کف سینی فر بگذارید. قالب های دایره ای را روی آن بچینید.

3.  همه بخش های قالب یا درهای مربا را با روغن چرب کنید.

4.  در غذاساز دو قوطی لوبیا چشم بلبلی که آبکش کرده اید، سس باربیکیو، نمک سیر، تخم مرغ و پودر سوخاری را با یکدیگر مخلوط نمایید تا به صورت خمیر در بیایند.

5.  برای تهیه خمیر ذرت در یک کاسه بزرگ، آرد ذرت، آرد کامل، شکر، بیکینگ پودر، نمک، شیر، روغن گیاهی و موسیرهای رنده شده را به خوبی با یکدیگر مخلوط نمایید تا کاملا یکدست گردند.

6.  ۴ قالب را با مخلوط لوبیا پر کرده و سطح آنها را با پشت قاشق صاف کنید.

7.  ۸ قالب باقی مانده را با مخلوط خمیر ذرت پر کنید.

8.  مواد را چند دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید. سپس به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا طلایی شده و برگرها پخته شوند.

9.  در این فاصله، تمامی مواد لازم برای تهیه سس مایونز اسپایسی را با یکدیگر مخلوط کرده و در یخچال بگذارید.

10. پس از خنک شدن نان ها، یک لایه نان، سس، سبزیجات، برگر و دوباره نان گذاشته و سرو نمایید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
22:49 - 1395/07/03
دستور غذا خوب تنظیم نشده همه کلمات ب هم چسبیدن!!!
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
سفیر بار ساقدوش_3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
سفیر بار ساقدوش_4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
استخدام_2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
کلینیک فرشته_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
شفا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کیان برنا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
پارسیس_فوتر ساختمان
تدبیرکالا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
دکتر عارفی - فوتر