خورش بامیه را حتما امتحان کنید
۳۹۵۶۳۱
۰۹ مهر ۱۳۹۵ - ۰۶:۲۵
۱۶۴۴۳ 
خورش بامیه جزو خورش های بسیار بسیار لذیذه و بهتون پیشنهاد میكنم حتی اگه از خوردن بامیه خاطره بدی دارید یا اصلا نظر خاصی بهش ندارید حتما حتما این خورش فوق العاده رو امتحان كنید و مطمئن باشید پشیمون نمیشید. قول میدم!!
وب‌سایت سوران: خورش بامیه جزو خورش های بسیار بسیار لذیذه و بهتون پیشنهاد میكنم حتی اگه از خوردن بامیه خاطره بدی دارید یا اصلا نظر خاصی بهش ندارید حتما حتما این خورش فوق العاده رو امتحان كنید و مطمئن باشید پشیمون نمیشید. قول میدم!!

مواد لازم:

  • گوشت (خورشتی و بدون چربی) نیم كیلو
  • بامیه نیم كیلو
  • پیاز (متوسط) 1 عدد
  • گوجه فرنگی (نگینی شده)  2 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
  • نمك به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • زعفران (ساییده شده) 1 قاشق چایخوری
  • گرد لیمو به میزان لازم

خورش بامیه

طرز تهیه:

1-گوشت را به صورت خورشتی خرد كرده و با كمی پیاز ،فلفل ، نمك و مقدار بسیار كمی سركه و در صورت امكان 3 عدد برگ بو آبپز كنید.

2-در ظرفی مناسب پیاز را نگینی خرد كرده و در روغن بسیار داغ نیم سرخ كنید و سپس رب گوجه فرنگی و زردچوبه و مقداری نمك به آن اضافه كرده و خوب سرخ كنید.پس از آن گوجه فرنگی نگینی شده را به مواد اضافه كرده و كمی تفت دهید و بعد كل مواد را به گوشت پخته شده اضافه كنید.یادتان باشد برگ بو ها را پس از پختن از گوشت خارج كنید.

3-در ظرفی جدا روغن را داغ كرده و بامیه ها را پس از شستن و گرفتن سر آن در روغن خوب سرخ كنید.و پس از آن شعله را ملایم كرده و گوشت را روی بامیه های سرخ كرده بریزید و با حدود 1 لیوان آب به آنها فرصت دهید تا خوب پخته شوند .حدود 10 دقیقه مانده به آماده شدن خورش زعفران آبكرده را به خورش اضافه كرده و مقداری گرد غوره یا گرد لیمو عمانی روی غذا بدهید.

نكات:

1) بامیه خوب بامیه قلمی و ریز است در موقع خرید دقت كنید.

2) اگر گرد غوره یا گرد لیمو عمانی ندارید میتوانید از 3 عدد لیمو عمانی شسته شده و هسته گرفته در خورش استفاده كنید و اگر آن هم موجود نبود از آبلیمو استفاده كنید البته گرد لیمو از همه خوشمزه تر است.

3) هرچه بامیه شما ریزتر و سرخ شده تر باشد غذای شما خوشمزه تر میشود.موقع سرخ كردن دقت كنید.

4) برخی استفاده از گوشت چرخ شده یا قلقلی را به گوشت تكه ای ترجیح میدهند البته این مورد كاملا سلیقه ای است.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
13:19 - 1395/07/09
ممنون بابت دستور متفاوتتون.
من که خوزستان زندگی میکنم روش پختمون اینجوره که مقدارگوجه خیلی بیشتره، و بامیه هم بعد از اینکه گوشت نیم پز شد اضافه میکنم، چون بامیه زودتر میپزه و اگه خیلی زیاد بپزه له میشه توی خورشت. ولی خورشت خوشمزه ای هست.موقع پاک کردن بامیه هم باید حواستون باشه که دمش رو کامل جدا نکنید چون اونجوری یه مایع لزج ازش میاد بیرون که چسبناکه.
Iran, Islamic Republic of
18:34 - 1395/07/09
سلام ، با احترام باید بگم که پخت بامیه همزمان با گوشت اصلا شدنی نیست ، چون گوشت نپخته میمونه و بامیه له میشه ، زمان پخت گوشت 1 ساعته و بامیه 15 دقیقه!
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج