انار مسمای گیلان؛ خورش خوشمزه شمالی
۴۰۱۸۵۰
۲۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۹
۱۸۴۲۰ 
انار مسما گیلانی از خورش های خوشمزه و مجلسی شمال می باشد که می توان به عنوان خورشتی آبرومند در جلوی مهمان قرار داد, پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
وب‌سایت آکا ایران: انار مسما گیلانی از خورش های خوشمزه و مجلسی شمال می باشد که می توان به عنوان خورشتی آبرومند در جلوی مهمان قرار داد, پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
 
مواد لازم:

  •     ۲ قاشق سوپ خوری زعفران آب کرده
  •     ۴ پیمانه دانه انار
  •     ۱/۴ پیمانه پیاز داغ
  •     ۲ قاشق سوپ خوری روغن
  •     ۱/۲ سینه مرغ یا ران ” اردک , خودکا , مرغابی "
  •     نمک و فلفل به میزان لازم
 
انار مسما گیلان از خورش های خوشمزه شمالی 

طرز تهیه:

1. قابلمه ای مناسب را بر روی حرارت قرار داده, مقداری روغن درون آن ریخته, مرغ را اضافه کرده و کمی تفت بدهید.

2. بعد از مدت زمان لازم ” تفت دادن نسبی ” پیاز داغ را اضافه کنید و همچنان تفت بدهید.

3. حالا دانه های انار را به مرغ اضافه کرده, کمی آب بریزید ” آب باید مرغ را کامل بپوشاند ", نمک و فلفل به مقدار لازمه بریزید.

4. حالا باید صبر کنید تا آب خورش بجوشد, به محض اینکه شروه به جوشیدن کرد حرارت را کم کرده و منتظر بمانید خورشت کاملا جا بیافتد.

5. جا افتادن در حدود یک ساعت می کشد, حال وقتی خورشت کاملا جا و به روغن افتاد, باید حرارت را خاموش کرده و زعفران محلول را به آب اضافه کرده و هم بزنید تا خورشت رنگ و عطر دلپذیری پیدا بکند.

6. کمی صبر کنید, بعد از آماده شدن خورش می توانید آن را با برنج سرو کنید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
09:54 - 1395/07/22
غذای فوق العاده خوشمزه ای هست من به عنوان یک فرد رشتی پیشنهاد میکنم حتما با گوشت پرنده های هوایی بپزین و نوش جان کنید
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج