کرپ پستو با کالباس؛ صبحانه یا میان وعده!
۴۰۲۰۴۹
۰۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۳
۱۲۹۴۲ 
این صبحانه محبوب آخر هفته ها را می توان در هر زمان دیگری هم میل کرد، البته اگر همراه سایر مواد غذایی و به خصوص سس پستو خورده شود.
وب‌سایت آشپزباشی: این صبحانه محبوب آخر هفته ها را می توان در هر زمان دیگری هم میل کرد، البته اگر همراه سایر مواد غذایی و به خصوص سس پستو خورده شود.
 
 مواد لازم:
 
  • سس پستو  ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
  • آرد ۱/۲ پیمانه
  • شیر کم چرب ۱۵۰ میلی لیتر
  • روغن به میزان لازم
  • کالباس ۵ ورقه
 
 کرپ پستو با کالباس
 
طرز تهیه:

1. سس پستو را با تخم مرغ، آرد و شیر با همزن برقی و یا دستی بزنید تا خمیر شکل بگیرد.

2. ماهیتابه ی بزرگی را با کمی روغن چرب کنید، روغن اضافی آن را بگیرید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

3. حدود نصف پیمانه از خمیر را در ماهیتابه بریزید و فورا در ماهیتابه بچرخانید تا کرپی نازک داشته باشید.

4. وقتی روی کرپ خشک و کناره های آن از ماهیتابه جدا شد، آن را با کمک کفگیر چوبی و یا پلاستیکی برگردانید و برای ۳۰ ثانیه دیگر بپزید.

5. کرپ ها را بین کاغذ روغنی قرار دهید تا تمام آن ها آماده شوند. سپس یک ورقه کالباس روی هر کرپ قرار دهید و آن را به شکل دلخواه بپیچید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی کرپ پستو با کالباس:

1.  از ورقه های نازک و بزرگ کالباس استفاده کنید.

2.  در تهیه این دستور از سس پستو استفاده می شود.
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج