عدس پلو با کشمش یا زرشک؟!
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر نداف کرمانی 2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۴۱۰۰۰۸
۲۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۶
۷۰۱۳۷
عدس پلو یک غذای اصیل ایرانی می باشد که بسیار طرز تهیه راحت و آسانی دارد و خیلی خوشمزه و لذیذ است و در تمام شهرها این غذای ایرانی را سرو میکنند و اکثر افراد این غذا را دوست دارند.
وب‌سایت آشپزباشی: عدس پلو یک غذای اصیل ایرانی می باشد که بسیار طرز تهیه راحت و آسانی دارد و خیلی خوشمزه و لذیذ است و در تمام شهرها این غذای ایرانی را سرو میکنند و اکثر افراد این غذا را دوست دارند.

کشمش سرشار از آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین‌های گروه B است. از طرفی کشمش دارای خواص آنتی اکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری می‌کند و برای سلامت استخوان‌ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی بر عهده دارد. عدس نیز سرشار از آلبومین ، هیدارت کربن چربی ، مواد معدنی و آب و سلولز است. از سری مواد معدنی عدس میتوان به پتاسیم ، فسفر، منیزیم، کلسیم و آهن فراوان است.

عدس همراه با گوشت سرد و خشک است ولی کشمش دارای طبع گرم و تر است که آن را معتدل  می کند. البته بعضی ها به جای کشمش برای روی عدس پلو از زرشک و یا هر دو استفاده می کنند که می تواند در جای خود متنوع باشد.
 
مواد لازم
 
  • کره  به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • زعفران ۱ قاشق چای خوری
  • سیر ۴ حبه
  • پیاز ۲ عدد
  • کشمش ۱ پیمانه
  • گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم
  • عدس یک و نیم پیمانه
  • برنج ۴ پیمانه
 
 عدس پلو با گوشت چرخ کرده
 
طرز تهیه

1. برنج را از یکی دو ساعت قبل بگذارید همراه آب و نمک خیس بخورد. سپس آن را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید، پس از اینکه برنج جوشید و کف کرد با آب ولرم آبکشی کنید.

2. عدس را با ۲ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بپزید تا زمانیکه آب عدس تمام شود.

3. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید، سپس عدس پخته را به آن اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید و کمی تفت بدهید.

4. ته قابلمه روغن بریزید و نان لواش یا سیب زمینی ورقه شده بگذارید.

5. برنج و عدس را لایه لایه داخل قابلمه بریزید، روی برنج نصف لیوان مخلوط آب و روغن بریزید و حرارت را زیاد کنید و بگذارید به صورت کته دم بکشد.

6. در فاصله دم کشیدن برنج مایه گوشت را آماده کنید، یک پیاز دیگر را خرد کنید و در روغن تفت دهید، گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و کشمشی که ۱ساعت در آب خیس خورده است به مواد اضافه کنید و بگذارید به طور کامل پخته شود و نرم شود.

7. بعد از دم کشیدن شما می توانید مایه گوشت را به طور کامل روی برنج بریزید و یا با توجه به سلیقه خود آن را با برنج و عدس به طور کامل مخلوط کرده و بعد نوش جان کنید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
United Arab Emirates
14:02 - 1399/04/08
ما پلو عدس با گوجه کبابی سرو میکنیم خییییلی خوشمزهاس
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش تارنگ_1
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 1
اپیلاسیون نانا 1
فرش تارنگ_3
فرش ریحان 3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
فرش تارنگ_4
فرش ریحان 4
شیرآلات زمانی_2
فرش ریحان 2
اپیلاسیون نانا 2
فرش تارنگ_2
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شفا_فوترموبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
استیل رگال_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
فرش تارنگ_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
استیل رگال_فوتر
کالابرد_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
شفا_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
ایرانیان-فوتراصلی222
سفیر بار ساقدوش_فوتر