راهنمای کباب کردن همه چیز!
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
دکتر ولدخانی_3
دکتر ولدخانی_4
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
دکتر ولدخانی_2
دکتر استرکی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۱۷۸۳
۱۲ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۶:۱۰
۴۲۹۶۵
تحقیقات نشان داده امروزه مرگ بر اثر چاقی سه‌برابر مرگ ناشی از گرسنگی است. گسترش روز به روز چاقی و تبعاتی که روی سلامت انسان دارد، خیلی از خانواده‌ها را به فکر مصرف غذاهای سالم‌تر و کم‌کالری‌تر انداخته
برترین مجله اینترنتی ایران

مجله سیب سبز: تحقیقات نشان داده امروزه مرگ بر اثر چاقی سه‌برابر مرگ ناشی از گرسنگی است. گسترش روز به روز چاقی و تبعاتی که روی سلامت انسان دارد، خیلی از خانواده‌ها را به فکر مصرف غذاهای سالم‌تر و کم‌کالری‌تر انداخته. برای تغییر در مقدار کالری غذاهایی که می‌پزید ناچار هستید روش پخت را تغییر دهید و روش‌های سالم‌تر را انتخاب کنید. مثلا به جای سرخ کردن مواد غذایی در روغن، آنها را بپزید یا کباب کنید. این راهنما به شما کمک می‌کند، بتوانید گروه‌های مختلف مواد غذایی را به بهترین روش کباب کنید و با این روش غذاهای سالم‌تر و خوشمزه‌تری داشته باشید. به یاد داشته باشید که این دستورات برای وقتی است که از کباب‌پز استفاده می‌کنید.

راهنمای کباب کردن همه چیز!

محصولات گوشتی


خیلی وقت‌ها شما ترجیح می‌دهید مواد غذایی از پیش آماده مثل همبرگر، سوسیس یا کباب کوبیده را کباب کنید. همبرگر را لازم است روی توری سیمی بگذارید تا در اثر حرارت وا نرود. اگر برگر شما قطری کمتر یک سانتی متر دارد برای کباب کردن هر طرف آن لازم است 5 دقیقه وقت صرف کنید. اگر این وقت را به دو 2.5 دقیقه تقسیم کنید پخت بهتر و یکنواخت‌تری خواهید داشت. کباب کوبیده هم 5 دقیقه برای هر طرف زمان لازم دارد تا کاملا پخته شود. سوسیس را می‌توانید خیلی به آرامی به سیخ بکشید یا روی کباب‌پز قرار دهید. برای کباب کردن سوسیس کوکتل لازم است هر طرف آن را حدود 3 تا 4 دقیقه روی آتش بگذارید. برای سوسیس هات‌داگ این زمان به 2 تا 3 دقیقه می‌رسد.

راهنمای کباب کردن همه چیز!

گوشت قرمز

حرارتی که برای کباب کردن گوشت لازم است، علاوه‌بر جنس گوشت و مقداری که دوست دارید کبابتان برشته یا خام باشد، به اندازه برش‌های کباب هم بستگی دارد. وقتی ضخامت گوشت يك تا 2 سانتی‌متر است برای هر طرف آن باید 3 تا 5 دقیقه آن را روی حرارت متوسط بگذارید. برای گوشت با ضخامت 2 تا 4 سانتی‌متر لازم است برای هر طرف 4 تا 6 دقیقه زمان صرف کنید. برای ضخامت‌های از این بیشتر باید گوشت را بعد از اینکه 4 تا 6 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشتید، آن را گوشه شعله قرار دهید تا با حرارت کم مغزپخت شود. اگر از گوشت تازه بره استفاده می‌کنید یا از قبل گوشت را در آبلیمو یا ماست خوابانده‌اید، زمان پخت کمتر می‌شود اما اگر از گوشت گوساله استفاده می‌کنید باید کمی به زمان پخت‌تان اضافه کنید.

راهنمای کباب کردن همه چیز!

مرغ

تکه‌های سینه مرغ یا جوجه‌کباب بدون استخوان را اگر به شکل معمولی برش زده باشید، لازم است 5 تا 6 دقیقه از هر طرف روی حرارت متوسط قرار دهید. اگر تکه‌های جوجه با استخوان را کباب می‌کنید لازم است حرارت را کمتر a و زمان پخت را به 6 تا 8 دقیقه افزایش a تا گوشت تا استخوان پخته شود. برای کباب‌کردن تکه‌های بال باید آنها را حدود 5 دقیقه از هر طرف روی حرارت متوسط و چند دقیقه a آتش قرار دهید تا مغزپخت شود. اما اگر می‌خواهید یک مرغ کامل را کباب کنید، بهتر است آن را در ورقه آلومینیومی بپیچید و بین 45 دقیقه تا یک ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید.

راهنمای کباب کردن همه چیز!

غذاهای دریایی

اگر تکه‌های ماهی بزرگ باشند، می‌توانید آنها را به سیخ بکشید اما برای کباب کردن ماهی‌هایی مثل قزل‌آلا بهتر است از توری استفاده کنید. مهم‌ترین مشکل در کباب‌کردن غذاهای دریایی بوی زهم آنهاست. ماهی را باید a قبل از پخت نمک و فلفل سیاه بزنید و طرفین آن را کمی به آبلیمو آغشته کنید. ماهی به زمان زیادی برای پخت نیاز ندارد. هر طرف قزل‌آلا را می‌توانید به مدت 3 تا 4 دقیقه روی زغال با آتش و حرارت متوسط کباب کنید. اگر تکه‌های ماهی ضخامتی حدود 2 تا 3 سانتی‌متر دارند، باید برای کباب کردن هر طرف آن حدود 5 دقیقه وقت صرف کنید. برای کباب کردن یک ماهی کامل که حدود 2 کیلوگرم وزن داشته باشد، لازم است آن را در ورقه آلومینیومی بپیچید و بین 20 تا 30 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

راهنمای کباب کردن همه چیز!

سبزیجات

هر نوع سبزی به زمان خاصی برای پخت نیاز دارد. برای مثال اگر می‌خواهید فلفل کباب کنید، لازم است آن را سیخ بزنید و هر طرف آن را 4 تا 5 دقیقه روی حرارت کباب کنید. برای کباب کردن بادمجان می‌توانید آن را با پوست روی حرارت بگذارید و برای هر طرف حدود 4 تا 5 دقیقه زمان پخت درنظر بگیرید. کباب کردن قارچ‌های متوسط به 3 تا 4 دقیقه زمان برای هر طرف نیاز دارد اما برای گوجه‌فرنگی‌های متوسط فقط به 2 تا 3 دقیقه وقت نیاز دارید. برای کباب کردن سیب‌زمینی‌های متوسط می‌توانید آنها را با پوست به مدت 15 دقیقه درون آتش قرار دهید تا کاملا مغزپخت شود. می‌توانید آنها را در ورقه آلومینیومی هم بپیچید. 
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
17:55 - 1391/11/12
بالاخره نفهمیدیم کباب کنیم آب پز کنییم سرخ کنیم نکنیم حرفتون یکی کنید
Iran, Islamic Republic of
16:23 - 1396/04/01
یک شعله پخش کن بزارید بعد یک تابه بعد توی تابه حلقه پیاز بزارید و ماهی رو روش بخوابونید یک یک ساعت درش رو هم ببندید خودش ملایمک کباب میشه بدون سوختن و دود گرفتن
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
استخدام_2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_تزریق چربی
کلینیک فرشته_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
شاخه نبات_ فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
شفا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
کیان برنا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر