طرز تهیه سرکه سیب
۴۱۹۰۹۱
۲۲ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۰
۳۸۴۰۹
سرکه ی سیب خواص غذایی فراوانی دارد. برای کلسترول و فشار خون بالا، هضم بهتر غذا، چربی سوزی و حتی استعمال خارجی آن برای سلامت پوست و مو مفید است.
وب‌سایت آشپزباشی: سرکه ی سیب خواص غذایی فراوانی دارد. برای کلسترول و فشار خون بالا، هضم بهتر غذا، چربی سوزی و حتی استعمال خارجی آن برای سلامت پوست و مو مفید است.
 
مواد لازم:

  • سیب ۱ کیلوگرم
  • سرکه ۱/۲ استکان
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک  ۱ قاشق چای خوری
 
سرکه سیب 

طرز تهیه:

1. پوره ی سیب را به همراه سرکه، شکر و نمک (تا نیمه) در ظرف مورد نظر بریزید و درب آن را خوب ببندید.

2. ظرف را در محیطی گرم قرار دهید. بین ۳۰ تا ۴۰ روز زمان لازم است تا سرکه آماده شود. در این میان، به خصوص در روزهای اول، آن را تکان ندهید.

3. بعد از این مدت از سرکه کمی بچشید. سرکه باید ترش شده باشد. اگر اینطور نبود، دوباره در ظرف را ببندبد و آن را مدت زمان بیشتری کنار بگذارید.

4. وقتی سرکه آماده شد، آن را از صافی رد کنید و در ظرف مورد نظر بریزید.
 
نکاتی در مورد تهیه ی سرکه سیب:

1.  سیب ها را تمیز بشویید و پوست بگیرید. تمام بخش های اضافی سیب مانند دانه ها و دم آن را جدا کنید. می توانید سیب ها را رنده کنید و یا به کمک غذاساز پوره کنید. بهتر است که از سیب های شیرین استفاده کنید.

2.  از ظرفی استفاه کنید که درب آن کاملا بسته شود و هوا نکشد. حجم سرکه سیب بعد از تخمیر افزایش پیدا می کند، پس ظرف را تا نیمه پر کنید.

3. لازم است تا سرکه برای تخمیر به مدت ۳۰ تا ۴۰ روز در مکانی گرم قرار گیرد. 
انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
11:02 - 1395/11/12
سرکه چی 1/2 استکان؟
Iran, Islamic Republic of
22:54 - 1396/01/14
فرقی ندارد سرکه سیب. انگور
Iran, Islamic Republic of
12:33 - 1396/08/24
سلام من ب جای سرکه سیب یا انگور سرکه تقطیری کارامل دار ک تو سوپری ها پیدا میشه ریختم. یعنی اب سیبه دیگه سرکه نمیشه؟
Iran, Islamic Republic of
20:27 - 1397/11/21
سرکه سیبم بهد از سه ماه صاف کردم یکم طعم تلخی مدهد ایا خراب شده یا درست میشه چکارکنم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج