ماهی را چطور بپزیم؟
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
ایرانیان - f تبلت1111
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۴۲۴۴۴۹
۲۶ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۹
۲۹۱۳۴
شیوه طبخ آرام و ملایم را انتخاب کنید. اسیدهای چرب امگا3 نیز مانند بسیاری دیگر از اسیدهای چرب در برابر حرارت بسیار حساس هستند و زمانی که در معرض دمای خیلی بالا قرار می گیرند، از بین می روند.
وب‌سایت سوران: شیوه طبخ آرام و ملایم را انتخاب کنید. اسیدهای چرب امگا3 نیز مانند بسیاری دیگر از اسیدهای چرب در برابر حرارت بسیار حساس هستند و زمانی که در معرض دمای خیلی بالا قرار می گیرند، از بین می روند.
 
 ماهی را چطور بپزیم؟
 
به همین خاطر بهتر است به جای سرخ کردن یا کبابی کردن ماهی با حرارت بالا، دمای کم و روش هایی مانند بخارپز کردن، پیچیدن ماهی در کاغذ فویل و … را انتخاب کنید. ماهی را بدون روغن طبخ کنید. مهم ترین عناصر غذایی موجود در ماهی امگا3، ویتامین های A، D و E است که محلول در چربی هستند. در واقع اگر ماهی را در روغن سرخ کنیم، این مواد از بین می روند.
 
آب پز کردن
 
ماهی را چطور بپزیم؟ 
 
آب پزکردن یکی از روش های مناسب پخت و پز ماهی می باشد که در آن از روغن استفاده نمی شود و لذا برای افرادی که رژیم کاهش وزن دارند و یا نمی خواهند اضافه وزن پیدا کنند روش ایده آلی است. یکی از معایب این روش ورود مقادیری از مواد مغذی ماهی به آب بوده که در نتیجه از رسیدن به بدن بازمی ماند. توجه داشته باشید که هر چه در آب پز کردن مواد غذایی از آب بیشتری استفاده شود و زمان جوشاندن افزایش یابد، از دست دهی عناصر معدنی و ویتامین های محلول در آب مواد غذایی بیشتر خواهد بود.
 

 
بخارپز کردن
 
ماهی را چطور بپزیم؟ 
 
این روش در واقع سالم ترین روش پختن غذا به شمار می رود، زیرا از دست رفتن مواد مغذی در آن حداقل میزان ممکن می باشد. از جمله معایب این روش از دست رفتن ویتامین هایی نظیر ویتامینC و فولات می باشد زیرا در این روش زمان پخت طولانی است و این ویتامین ها هم در حرارت طولانی مدت از بین می روند. بخارپز کردن علاوه بر ماهی جهت پخت مرغ و برخی از سایر گوشت ها نیز مناسب است.
 

 
سرخ کردن
 
ماهی را چطور بپزیم؟ 
 
سرخ کردن از جمله روش های سریع طبخ غذا است. این روش به دلیل استفاده از چربی و روغن زیاد، خطر چاقی و افزایش وزن را افزایش می دهد. علاوه بر آن زمانی که چربی ها حرارت می بینند، در آنها عوامل سرطان زا پدید می آید و با مواد غذایی آمیخته می شود و هر چه میزان سرخ شدن، حرارت و روغن را افزایش دهید به همان میزان باعث از بین بردن مواد غذایی و افزایش کالری علاوه بر افزایش تولید مواد سرطانزا خواهید شد. لذا هر چه روغن کمتری برای سرخ کردن ماده غذایی استفاده کنید، مواد مغذی آن کمتر از بین خواهد رفت.
 

 
آرام پز کردن
 
ماهی را چطور بپزیم؟ 
 
تغییراتی که در غذا حین آرام پختن رخ می دهد مانند جوشاندن است ولی با سرعت کمتری رخ می دهند. در این روش از حرارت پایین تری استفاده می شود و غذاهای پروتئینی تردتر خواهند شد. چون کاهش مواد غذایی در این روش بسیار کم می شود، این روش برای پختن ماهی روش مناسبی است.
 

 
ماهی دودی
 
ماهی را چطور بپزیم؟ 
 
ماهی دودی با استفاده از شور کردن ماهی به روش مخلوط و سپس دود سرد تهیه می شود.اگر برای دودی کردن از مواد سوختنی خوب استفاده کنیم، مواد رنگی داخل مواد سوختنی نباشد یا از چوب هایی که طعم و اسانس زیادی دارند مانند چوب درخت کاج استفاده نشود، دودی کردن ضرر چندانی برای مصرف کننده نخواهد داشت اما استفاده از چوب های رنگ شده یا چوب های اسانس دار و یا چوب های آغشته به مواد نفتی مضر است.
 
لازم است بدانید در اثر سوختن چوب های نامناسب، دودی که تولید می شود حاوی ترکیبات سرطان زا است که وارد غذا شده و در طولانی مدت می تواند سبب بروز سرطان شود. متاسفانه چون دودی کردن در خانه یا در کارگاه ها به روش سنتی انجام می گیرد، نمی توان مطمئن بود که در فرآیند دودی کردن از چه نوع چوبی استفاده شده است؛ به همین دلیل مصرف زیاد محصولات دودی توصیه نمی شود.
 

 
کنسرو ماهی
 
ماهی را چطور بپزیم؟

پیشنهاد می کنیم تاجایی که امکان دارد از پخت ماهی تازه در خانه استفاده کنید تا از تازه بودن ماهی و شرایط پخت آن آگاهی کامل داشته باشید. حتی اگر به روش کاملا سالمی این عمل را انجام ندهید اما لااقل روی آن کنترل کافی دارید. اما اگر هم به ناچار یا به علت کمبود وقت از کنسروهای ماهی استفاده می کنید، دقت داشته باشید که قوطی این فرآورده باید عاری از زنگ زدگی، باد کردگی، لحیم شدگی، ضرب دیدگی باشد و همچنین بافت گوشت ماهی در فرآورده باید سفت و محکم بوده و متلاشی نشده باشد. ماهی کنسرو شده در روغن نسبت به ماهی کنسرو شده به شکل طبیعی، مقادیر کمتری امگا 3 دارد پس توصیه می شود انواع بدون روغن را انتخاب کنید و تا حد امکان محصولی را که دارای نمک کمتری می باشد انتخاب نمایید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:36 - 1395/08/26
سلام.عالی بود ممنون .
Iran, Islamic Republic of
13:36 - 1395/08/26
با اين اوصاف خام بخوريم بهتره
-
09:17 - 1395/08/27
من نتوانستم به این نتیجه برسم که کدام روش پخت بهتر است تا امگا3 را از دست ندهیم.
Iran, Islamic Republic of
23:14 - 1395/09/06
فکر کنم آبپز کردن با آب کم روش مناسبی باشه
Iran, Islamic Republic of
21:38 - 1395/11/21
محتویات شکم ماهی اگر پیش از هشت ساعت خارج نشود ماهی از نظر کیفیتی خیلی افت می کند و متاسفانه در ایران بخصوص جاهایی که نزدیک به آبهای بزرگ نیستند به این موضوع دقت نمی کنند . جنوبیها و شمالیها حتماً باید ماهی تازه بخورند و اماهی مانده به هیچ وجه نمی خورند .چرا که ماهی تازه طعمی عالی دارد .
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش تارنگ_1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 1
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 4
فرش تارنگ_4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_2
فرش ریحان 2
فرش تارنگ_2
اپیلاسیون نانا 2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
چوب و هنر _فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
فرش تارنگ_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
کالابرد_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
قالیشویی بانو_فوتر2
چوب و هنر _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
فنی آتل_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
استیل رگال_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر
کالابرد_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
دکتر عارفی - فوتر