مرغ تند شکم پُر با دستپخت مکزیکی ها
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
ایرانیان - f تبلت1111
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۴۳۲۳۰۰
۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۶
۱۳۱۳۸
در این دستور، روش تهیه نوعی مرغ شکم پر به سبک مکزیکی را برایتان آموزش داده ایم که طعمی عالی و البته تند و فلفلی دارد.
وب سایت روزیاتو: در این دستور، روش تهیه نوعی مرغ شکم پر به سبک مکزیکی را برایتان آموزش داده ایم که طعمی عالی و البته تند و فلفلی دارد. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
 
  •     ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا
  •     ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
  •     ۱ عدد فلفل دلمه ای سبز خرد شده
  •     ۱ عدد فلفل دلمه ای زرد خرد شده
  •     یک عدد پیاز خرد شده
  •     ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     ۱ قاشق چایخوری نمک
  •     ۱۱۵ گرم پنیر خامه ای
  •     نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
  •     نصف پیمانه پنیر فلفلی رنده شده
  •     ۳ عدد سینه مرغ بدون استخوان
  •     ۲ قاشق چایخوری نمک
  •     ۲ قاشق چایخوری پودر چیلی
  •     ۲ قاشق چایخوری زیره سبز
  •     ۲ قاشق چایخوری پودر سیر
  •     ۳ قاشق غذاخوری روغن کانولا
 
 مرغ شکم پر با پنیر فلفلی

طرز تهیه:
 
1- روغن کانولا را درون تابه ریخته و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید. فلفل ها، پیاز، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سپس آنها را درون یک کاسه بریزید. پنیر خامه ای، چدار و پنیر فلفلی را به سبزیجات اضافه کرده و هم بزنید.
 
2- در یک کاسه جداگانه، نمک، پودر چیلی، زیره سبز و پودر سیر را به مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا ادویه ها به همه سطح مرغ برسند.
 
3- در این مرحله، مرغ را روی تخته گذاشته و با چاقوی تیز یک برش افقی روی آن ایجاد کنید تا مثل یک جیب باز شود. یک قاشق از مخلوط سبزیجات را درون آن بریزید. لبه های مرغ را فشار دهید تا مواد بیرون ریخته نشوند.
 
4- همین کار را با بقیه مرغ ها و سبزیجات تکرار کنید.
 
5-روغن کانولا را روی حرارت ملایم داغ کنید. مرغ های شکم پر را درون روغن سرخ کنید تا طلایی و پخته شده و پنیرهای داخل آنها نیز آب شوند.
 
6-این غذا را با سس سالسا، خامه ترش و گواکاموله سرو کنید.
برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Australia
10:11 - 1395/09/14
باسلام ماهی یامرغ متوجه نشدم !!!
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش تارنگ_1
فرش ریحان 1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
فرش تارنگ_3
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 4
اپیلاسیون نانا 4
فرش تارنگ_4
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 2
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
فرش تارنگ_2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
فنی آتل_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
چوب و هنر _فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
سفیر بار ساقدوش_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
شفا_فوتر
چوب و هنر _فوتر
فرش تارنگ_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کالابرد_فوتر
استیل رگال_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
فنی آتل_فوتر