استانبولی پلو با بادمجان؛ وعده نوستالژیک و قدیمی
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
ایرانیان - f تبلت1111
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 2
فرش مرتضوی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۴۳۲۷۲۳
۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۹
۳۹۲۹۳
وقتی حرف از استانبولی می شود، یاد خانه مادربزرگ ها می افتیم. قدیم ها اینجور غذاها آخر هفته ها، در خانه آنها پیدا می شد. البته هنوز هم گاهی برای خودمان استانبولی درست می کنیم، اما دیگر مثل قدیم حال و صفا ندارد. می خواهیم دوباره خاطرات را زنده کنیم و استانبولی پلوی خوشمزه ای بپزیم.
مجله آشپزی مثبت: وقتی حرف از استانبولی می شود، یاد خانه مادربزرگ ها می افتیم. قدیم ها اینجور غذاها آخر هفته ها، در خانه آنها پیدا می شد. البته هنوز هم گاهی برای خودمان استانبولی درست می کنیم، اما دیگر مثل قدیم حال و صفا ندارد. می خواهیم دوباره خاطرات را زنده کنیم و استانبولی پلوی خوشمزه ای بپزیم.
 
مواد لازم:

  •  ۲ پیمانه برنج (۲ ساعت خیس شود)                     
  • ۲ عدد بادمجان متوسط (به صورت نگینی خرد شود)             
  • ۴ عدد گوجه فرنگی بزرگ (رنده شود)         
  • ۲ ق س رب                             
  • ۲ عدد سیب زمینی متوسط  (به صورت نگینی خرد شود)          
  • ۱ ق چ زردچوبه                         
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • ۳ ق غ پیاز داغ                        
 
استانبولی پلو 
 
طرز تهیه:

1 برنج را که از قبل به مدت ۲ ساعت خیس کرده‌اید مثل همیشه آبکش کنید. بعد بادمجان‌ها را پوست گرفته، به صورت نگینی خرد کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در محلول آب و نمک- یک لیتر آب و یک قاشق غذاخوری نمک- بخوابانید.  سپس آن را  از صافی رد کرده، خشکش کنید و در روغن تفت دهید.

۲ بعد از  2 الی 3  دقیقه سیب‌زمینی‌های نگینی خرد شده را اضافه کرده  و آن را هم 2 الی 3 دقیقه تفت دهید.

3 در این مرحله رب گوجه‌فرنگی وپیاز داغ را همراه زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کنید.

4 در آخر گوجه‌فرنگی رنده شده را افزوده، در ظرف را بگذارید تا آب گوجه تمام شود و مواد به روغن بیفتد. حالا مواد را  لا‌به‌لای برنج بدهید و به مدت 30 دقیقه آن را دم کرده، در ظرف مورد نظر سرو  کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 1
فرش تارنگ_1
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 3
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
فرش تارنگ_4
فرش ریحان 4
اپیلاسیون نانا 2
فرش تارنگ_2
فرش ریحان 2
شیرآلات زمانی_2
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
چوب و هنر _فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
فنی آتل_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
چوب و هنر _فوتر
فرش تارنگ_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
سفیر بار ساقدوش_فوتر
استیل رگال_فوتر
شفا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
کالابرد_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر