طرز تهیه ماهی با گوجه فرنگی کبابی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_1
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۴۴۴۵۰۲
۰۵ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۴
۱۵۶۵۸
ماهی با گوجه فرنگی کبابی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. سس خردل در پخت این ماهی به دو منظور استفاده می شود، هم برای مزه دار کردن فیله ها، و هم برای این که کمک کند تا پودر سوخاری به آن ها بچسبد.
وب سایت آشپزباشی: ماهی با گوجه فرنگی کبابی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. سس خردل در پخت این ماهی به دو منظور استفاده می شود، هم برای مزه دار کردن فیله ها، و هم برای این که کمک کند تا پودر سوخاری به آن ها بچسبد.
 
مواد لازم:

  •     گوجه فرنگی ۶ عدد
  •     روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  •     ترخون خشک یک و نیم قاشق چای خوری
  •     شکر  نوک انگشت
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     سس مایونز  ۳۳/۱۰۰ پیمانه
  •     آبلیمو  ۱ قاشق غذاخوری
  •     نان تست  ۳ برش
  •     فیله ماهی ۴ تکه
  •     سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
 
ماهی با گوجه فرنگی کبابی

طرز تهیه:

1- از قبل فر را با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

2- گوجه فرنگی ها را در سینی فر بریزید. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱ قاشق چای خوری ترخون خشک شده، شکر، نمک و فلفل سیاه را روی گوجه ها بریزید و بعد با هم ترکیب کنید. سپس گوجه ها را مرتب کنید، به نحوی که سمت بریده شده ی آن ها رو به بالا باشند. سینی را در فر بگذارید و آن ها را برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه کبابی کنید.

3- در این میان، سس را آماده کنید. در کاسه ی کوچکی، سس مایونز را با نصف قاشق چای خوری ترخون خشک شده و آبلیمو ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.

4-تکه های نان رابه همراه مقداری نمک و فلفل سیاه و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در غذاساز بریزید و بزنید تا کاملا خرد و یکدست شوند.

5-در کف سینی فر، فویل آلومینیومی پهن کنید و آن را با روغن زیتون چرب کنید. فیله های ماهی را روی فویل بچینید، به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. کمی سس خردل روی هر یک بمالید و بعد نان پودر شده را روی آن ها پخش کنید و با دست آن ها را فشار دهید تا به خوبی به هم بچسبند.

6- فیله های ماهی را برای ۶ تا ۸ دقیقه، تا زمانی که مغز پخت و طلایی رنگ شوند، در فر بپزید.
 
7-  فیله های ماهی را به همراه گوجه های کبابی و سس آماده شده سرو کنید.
 
نکات:

1- گوجه فرنگی ها را تمیز بشویید و از وسط نصف کنید.

2- به روغن زیتون اضافی برای پخت ماهی ها نیاز دارید.

3- از ۴ عدد فیله ماهی دلخواه، هر کدام به وزن تقریبا ۱۷۰ گرم استفاده کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
اپیلاسیون نانا 1
فرش تارنگ_1
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 1
فرش ریحان 3
فرش تارنگ_3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
فرش تارنگ_4
فرش ریحان 4
فرش ریحان 2
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
فرش تارنگ_2
شفا_فوترموبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
کالابرد_فوترموبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فرش تارنگ_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
دکتر عارفی - فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
استیل رگال_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
فرش تارنگ_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کالابرد_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
شفا_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
فنی آتل_فوتر