این غذاهای محلی را امتحان کنید
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
کتاب لند_1
استخدام_1
کتاب لند_3
استخدام_3
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_4
استخدام_4
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
کتاب لند_2
استخدام_2
دکتر استرکی_2
اپیلاسیون نانا 2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۴۵۷۰۹
۰۳ دی ۱۳۹۵ - ۰۶:۵۶
۲۰۶۰۹
در این مطلب طرز تهیه سه غذای محلی معروف و پرطرفدار را که مخصوص مازندران و شیراز است را به شما آموزش می دهیم. این غذاها را می توانید برای مهمانی های اعیانی تان هم درست آماده کنید.
ماهنامه سفره ایرانی: در این مطلب طرز تهیه سه غذای محلی معروف و پرطرفدار را که مخصوص مازندران و شیراز است را به شما آموزش می دهیم. این غذاها را می توانید برای مهمانی های اعیانی تان هم درست آماده کنید.
 
خورش ترشه سماق

غذای محلی مازندرانی ها

مواد لازم:

  • سینه مرغ: 3 عدد
  • سبزی خورشی: 500 گرم
  • پیاز: 2 عدد
  • لوبیا قرمز: یک دوم پیمانه
  • آبغوره: یک دوم پیمانه
  • سماق: 5 ق س
  • غوره: یک دوم پیمانه
  • سیر: 5 حبه
  • نمک: به مقدار لازم

 این غذاهای محلی را امتحان کنید

طرز تهیه:

1. سیرها و پیازها را ریز خرد کنید و درون روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس سینه های مرغ، 3 قاشق سماق و نمک اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت 10-15 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند. پس از تغییر رنگ مرغ ها تغییر کند. پس از تغییر رنگ مرغ ها می توانید لوبیاها را به همراه 4 پیمانه آب اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا خورش شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت را کم کنید و به مدت 2 ساعت بگذارید خورش بپزد.

2. سبزی ها را ریز خردکنید و درون روغن به مدت 10 دقیقه سرخ کنید. یک قاشق سماق را به سبزی های سرخ شده اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. سپس از روی حرارت بردارید.

3. پس از 2 ساعت و زمانی که لوبیاها نرم شدند می توانید سبزی های تفت خورده را به همراه آبغوره و غوره ها و یک قاشق باقیمانده سماق را اضافه کنید. تمام مواد را به آرامی مخلوط کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورش جابیفتد (به روغن بیفتد) سپس با برنج سرو نمایید.

نکته:

1- سبزی این خورش همانند خورش قورمه سبزی شامل تره 150 گرم، جعفری 150 گرم، گشنیز 100 گرم، اسفناج 50 گرم، شنبلیله 50 گرم است. البته اصل این غذا با سبزی معروف شما (سبزی مرغ ترش) تهیه می شود اما اگر در دسترس ندارید از ترکیب سبزی های گفته شده استفاده کنید.

2- سماق را بیش از اندازه نریزید چون خورش شما تلخ خواهدشد. سماق خاصیت درمانی دارد و برای سلامت اندام ها مفید است اما همانند زعفران مصرف بیش از حد آن مضر می باشد.

3- در صورتی که غوره در دسترس ندارید می توانید مقدار آبغوره را 2 برابر کنید.
 


آش انار

غذای محلی شیرازی ها

مواد لازم:

  • گلپر: یک تا دو ق س
  • سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، نعناع): یک کیلو
  • پیاز (سرخ کرده): 3 تا 4 عدد
  • انار: 2 کیلو (یا رب انار یک دوم پیمانه)
  • روغن: 2 تا 3 ق س
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • لپه: 2 تا 3 ق س
  • برنج: یک پیمانه (200 گرم)
  • گوشت (چرخ کرده): 300 گرم
 
این غذاهای محلی را امتحان کنید 

طرز تهیه:

1. در ابتدا پله و دو عدد پیاز را سرخ کرده و 4 تا 5 لیوان آب را به آن اضافه کنید. روی شعله ملایم قرار دهید و کمی نمک و فلفل بزنید تا لپه کمی بپزد. بعد برنج را به دقت بشویید و به لپه ها اضافه کنید و بگذارید برنج کاملا پخته شود. گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید، می توانید به گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه کنید و کوفته درست نماید. بعد کوفته ها را داخل آش قرار دهید. سبزی را نیز خوب تمیز کنید و بشویید و خرد کنید و به آش اضافه کنید و کوفته درست نمایید. بعد کوفته را داخل آش قرار دهید. سبزی را نیز خوب تمیز کنید و بشویید و خرد کنید و به آش اضافه کنید و داخل آش بریزید تا آهسته بجوشد و آش جا بیفتد و لعاب بیندازد.

2. حالا آب انار را بگیرید و داخل آش بریزید و در آخر کار گلپر را به آش اضافه کنید و آش را در ظرف بریزید و کمی نعناع داغ روی آن بریزید. (با 2 تا 3 قاشق سوپ خوری روغن و یک قاشق سوپ خوری نعناع خشک نرم، نعناع داغ درست کنید) و آن را با نعناع داغ تزین کنید.

نکته:

1- اگر چربی خون دارید بهتر است به جای گوشت قرمز چرخ کرده از گوشت چرخ کرده مرغ استفاده کنید. می توانید قسمت سینه مرغ را برای چرخ کردن انتخاب کنید و چون چربی کمتری دارد.

2- برای خوشمزه تر شدن این آش بهتر است قبل از آنکه سبزی آش را به سایر محتویات اضافه کنید، آن را تفت دهید. به این ترتیب طعم آش خاص تر می شود.

3- اگر لپه را قبل از اضافه کردن به سایر مواد تشکیل دهنده آش، تفت دهید، شکل خود را حین پخت بهتر حفظ می کنند.
 


انارپلو

غذای محلی شیرازی ها

مواد لازم:

  • برنج: 2 پیمانه
  • دانه انار: یک پیمانه
  • سینه مرغ: 2 عدد
  • گشنیز (خردشده): یک پیمانه
  • پیاز: 2 عدد
  • خلال پسته: یک دوم پیمانه
  • زعفران (دم کرده): 3 ق س
  • نمک: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
 
 این غذاهای محلی را امتحان کنید

طرز تهیه:

1. سینه های مرغ را به همراه یک عدد پیاز، کمی زردچوبه، نمک و 2 پیمانه آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند. سینه های مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

2. برنج را 30 دقیقه قبل از پخت خیس کنید. برنج را با چند پیمانه آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود. سپس آبکشی کنید. برای تهیه مایه انار باید یک عدد پیاز باقی مانده را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس سینه های مرغ ریش ریش شده، گشنیز خردشده، خلال پسته، دانه های انار و مقداری نمک اضافه کنید و 5 دقیقه با هم تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

3. قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و ته قابلمه مقداری روغن بریزید، مقداری برنج آبکش شده را داخل قابلمه بریزید و مقداری از مایه انار را روی آن بریزید و به همین صورت قابلمه را پر کنید (یک لایه برنج یک لایه مایه انار) سپس حرارت را زیاد کنید  تا برنج بخار کند.

4. پس از اینکه برنج بخار کرد زعفران دم کرده و چند قاشق روغن را در نصف پیمانه آب حل کنید و روی برنج بریزید، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و حدود یک ساعت اجازه دهید برنج دم بکشد. سپس در دیس بریزید و با مقداری دانه انار و خلال پسته تزیین کنید. می توانید این پلو را به همراه بلدرچین یا جوجه کباب شده سرو کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
09:08 - 1395/10/04
فکر کن انار دم بکشه چی میشه!!!!
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
تاپ لپتاپ_1
تاپ لپتاپ_3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_4
تاپ لپتاپ_4
بهمن پور_داخلی4
بهمن پور_داخلی2
تاپ لپتاپ_2
شیرآلات زمانی_2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی بانو_فوتر2
شفا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
کیان برنا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
شاخه نبات_ فوتر