برای عشق تان «موس شکلاتی» درست کنید
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
کتاب لند_1
لایکو_1
اپیلاسیون نانا 1
لایکو_3
دکتر استرکی_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
کتاب لند_4
لایکو_4
کتاب لند_2
لایکو_2
دکتر استرکی_2
اپیلاسیون نانا 2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۵۳۳۵۴
۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۹
۲۷۲۸۳
موس شکلاتی بی شک یکی از دسرهای بسیار ساده و در عین حال مجلسی است که با نوش جان کردنش حال آدم را خوب میکند.
وب‌سایت کافه ترک: موس شکلاتی بی شک یکی از دسرهای  بسیار ساده و در عین حال مجلسی است که با نوش جان کردنش حال آدم  را خوب میکند.

مواد لازم:

  • ۲۴۰ گرم  شکلات تخته ای ۷۰ درصد
  • ۱/۳ لیوان شیر پر چرب (۸۰ میل)
  • ۳ قاشق  غذاخوری  شکر
  • ۱/۸ قاشق  چایخوری  نمک
  • ۲ عدد زرده  تخم مرغ
  • ۴ عدد سفیده  تخم مرغ
  • ۲۰۰ گرم  خامه

موس شکلاتی خوشمزه ویرانگر قلب ها 
 
طرز تهیه:
 
1. شکلات  را به  روش  بن  ماری  ذوب  کنید.  ظرف  حاوی  شکلات  ذوب  شده  را کنار  بگذارید.  شیر  و شکر  را  در  ظرفی  متوسط  ریخته  روی  حرارت قرار  دهید تا  شکر  کاملا  در  شیر  حل  شود.  وقتی  به  نقطه  جوش  رسید  از  روی  حرارت  بردارید. زرده  تخم  مرغ  را  بوسیله  چنگال  کمی مخلوط  کنید.
 
2. سپس  قطره  قطره  شیر را به  زرده  تخم مرغ افزوده بوسیله  همزن  سیمی  مخلوط  کنید.  اگر  یکمرتبه  همه  شیر  را  به  زرده  اضافه  کنید  باعث سفتی  زرده  شده  دسر  شما  نابود  میشود.  پس  کمی  حوصله  به  خرج  دهید. وقتی  نصف  شیر  را  کم کم  اضافه  کردید.  دمای  شیر  و  تخم  مرغ  به  نسبت  مساوی  میرسد.  باقی  شیر  را  یکمرتبه  اضافه  کرده  برای  ۳۰  ثانیه  دیگر  به  هم  زدن  ادامه  دهید.

3. شکلات ذوب  شده  را  که  حالا  ولرم  شده  است. به  مخلوط  شیر  اضافه  کرده بوسیله  همزن  سیمی  آنقدر بزنید  تا  مواد  کاملا  یکدست  شود.

4. سفیده  تخم  مرغ  را  به  روش  بن  ماری  روی  حرارت قرار  دهید.  مرتب  هم  بزنید. تا  گرمای  سفیده  کمی  از  دمای  بدنتان بیشتر  شود.  و  وقتی  به  سفیده  دست  می زنید  نسوزید. سفیده  را از روی حرارت  غیر  مستقیم  برداشته به  آن  نمک  را  افزوده  سراغ  همزن  برقی  بروید.  بوسیله  همزن  برقی  آنقدر  سفیده  را  مخلوط  کنید  که  رد  پره  های  سیمی  همزن  کاملا  روی  سفیده  برجای بماند. یک  سوم  سفیده  را به  مخلوط  شکلاتی  افروده  به  وسیله  لیسک  به آرامی  مخلوط  کنید. 
 
5. باقی  سفیده  را  نیز  در  دو  مرحله  افزوده  به  آرامی  هم  بزنید.  خامه  قنادی  را  آنقدر  بزنید  تا  کاملا  حجم  پیدا  کرده  سفت  شود. خامه  را  به مخلوط  شکلاتی  افزوده به  آرامی  مخلوط کنید  تا  یکدست  شود.  ۶  عدد گیلاس آماده کرده از  موس  شکلاتی پر کنید. به  مدت  دو  ساعت  در  یخچال  قرار  دهید. سپس  با  مربای آلبالو و  خامه  تزئین  کرده  سرو  کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
13:14 - 1395/10/14
تو کل دنیا به عنوان دسر عشق معروفه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
استخدام_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
فنی آتل_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
شفا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی بانو_فوتر2
کیان برنا_فوتر