۴۵۶۵۴
۱ نظر
۵۰۰۱
۱ نظر
۵۰۰۱
پ

رازهای آشپزی جیمی الیور سر آشپز مشهور

قزل آلا و گوجه به سبک انگلیسی ها

روی ماهی‌ها ترکیب نمک، فلفل و گشنیز را بمالید. گوجه فرنگی‌ها را هر جور دوست دارید ورقه کرده و کف یک تخته یا ظرف بزرگ بچینید. فلفل خرد شده را روی آن بریزید. کمی روغن در یک تابه داغ کرده و ماهی‌ها را با سیر و رزماری سرخ کنید

قزل آلا و گوجه به سبک انگلیسی ها

مجله آشپزی ایده آل :

قزل آلا و گوجه به سبک انگلیسی ها

مواد لازم برای ۴ نفر

  • سالاد: بلغور نیم کوب ۳۰۰ گرم
  • لیمو ترش: یک عدد
  • گوجه فرنگی: ۸۰۰ گرم
  • فلفل قرمز تازه: یک عدد
  • روغن زیتون بکر: ۲ قاشق غذا خوری
  • سرکه بالزامیک: یک قاشق غذاخوری
  • ماهی قزل آلا: ۳ عدد ۵۰۰ گرمی، پاک کرده
  • پودر گشنیز: یک قاشق چایخوری
  • رز ماری: یک قاشق چایخوری
  • سیر: ۲ حبه

برای سرو:

  • ماست: دو قاشق غذا خوری
  • ترب سفید رنده شده: 2 قاشق چایخوری
  • سرکه: 2 قاشق غذاخوری
  • برگ ریحان: ۲ قاشق غذاخوری تازه

روش تهیه:

1 -بلغور را در دو لیوان آب جوش به همراه کمی نمک و نصف لیموترش بریزید. گهگاه آن را هم بزنید.

2 - روی یک کاغذ روغنی هر دو طرف ماهی را به فاصله دو سانتی متر تا استخوان برش دهید.

3 - روی ماهی‌ها ترکیب نمک، فلفل و گشنیز را بمالید. گوجه فرنگی‌ها را هر جور دوست دارید ورقه کرده و کف یک تخته یا ظرف بزرگ بچینید. فلفل خرد شده را روی آن بریزید. کمی روغن در یک تابه داغ کرده و ماهی‌ها را با سیر و رزماری سرخ کنید. بعد از 5 دقیقه ماهی را برگردانید.

4 - پس از 10 دقیقه، بلغورها را آبکش کرده و آب نصف دیگر لیموترش را روی آن بریزید. بلغور را روی گوجه فرنگی ها ریخته و روغن زیتون و بالزامیک روی آن بدهید. ماهی را روی آن بگذارید و مخلوط ماست، سرکه، ترب سفید رنده شده را روی آن ریخته و با ریحان تزیین کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • somaye

      چقد ماهیاش ترسناکن!!

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج