طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی
۴۵۶۶۴۷
۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۳
۱۹۰۳۱۳ 
خورش آلو اسفناج از آن خورش های سنتی و معروف ایرانی است که هوادارانش در خانه معمولا کم نیستند. این خورش طعم بسیار لذیذی دارد و چه در میهمانی های رسمی و چه مجالس دورهمی جزو بهترین گزینه های طبخ است.
وب سایت سوران: خورش آلو اسفناج از آن خورش های سنتی و معروف ایرانی است که هوادارانش در خانه معمولا کم نیستند. این خورش طعم بسیار لذیذی دارد و چه در میهمانی های رسمی و چه مجالس دورهمی جزو بهترین گزینه های طبخ است.
 
مواد لازم:

  • نمک به میزان لازم
  • گوشت (به صورت خورشتی (از مرغ هم میتوان استفاده کرد)) نیم کیلو
  • آلو (خورشتی یا جنگلی) 300 گرم
  • تره 400 گرم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • روغن به مقدار لازم
  • پیاز (درشت)  1 عدد
  • اسفناج (پاک شده) 750 گرم
طرز تهیه خورش آلو اسفناج

طرز تهیه:

در ظرفی مناسب پیاز ها را نگینی کرده و با روغن نیمه سرخ کنید و گوشت های تکه شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ بدهد.دو پیمانه آب به مواد اضافه کنید و با ملایم کردن حرارت پس از جوش آمدن کمی برای پخت به گوشت زمان بدهید

تره و اسفناج را شسته و خرد کنید و سپس درون تابه ای روی حرارت بگذارید تا کمی ابش تبخیر شود.سپس مقداری روغن به آن افزوده و تفت دهید.پس از تفت دادن ،آلو و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب سرخ کنید و آن را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید خورش خوب جا افتاده و بپزد. نیم ساعت مانده به آماده شدن خورش میتوانید از لیمو عمانی ، گرد غوره و یا آبلیمو به عنوان چاشنی استفاده کنید.
 
طرز تهیه خورش آلو اسفناج

نکات:

1)برخی از افراد با توجه به ذائقه خانوادگی اضافه کردن شکر و شیرین شدن خورش را به ترش بودن ترجیح میدهند و برخی از مقدار بیشتری چاشنی ترش کننده استفاده میکنند.

2)استفاده از زعفران در خورش به خوشمزه تر شدن آن کمک زیادی میکند.

3)در صورت تمایل به جای گوشت از مرغ استفاده کنید.

4)اگر آلو اسفناج ترش را ترجیح میدهید از آلوچه جنگلی استفاده کنید.

5)اضافه کردن 4تا 5قاشق آبلیمو به همراه مقدار کمی شکر به خورش آن را بسیار خوشمزه تر میکند.همچنین به جای ابلیمو میتوانید از 2تا3عدد لیمو عمانی هم در خورش استفاده کنید.
انتشار یافته: 13
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
13:24 - 1395/10/24
فردا حتما امتحانش میکنم ولی اگه طعمش خوب نیست یکی بگه .
پاسخ ها
فیزیولوژیست
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۴
طعمش عالیه
Iran, Islamic Republic of
19:10 - 1395/10/24
این خورشت محشره
من همیشه درست میکنم
Germany
00:49 - 1396/02/16
من که درست کردم اصلا دوست نداشتم
Iran, Islamic Republic of
14:06 - 1396/10/13
خوشمزه ترین غذاست بنظرم البته اگر گردو بریزین عالی میشه
Iran, Islamic Republic of
11:32 - 1397/02/18
با گوشت گوسفند اصلا خوب نمیشه. با گوشت مرغ عالیه. آبلیمو هم مزش رو بد میکنه برا طعم ترشش از رب انار یا آلو ترش استفاده کنید
Iran, Islamic Republic of
11:46 - 1397/02/18
من اکثر غذا ها رو میخورن و ایراد گیر نیستم اما این خورشت رو اصلا دوست ندارم یخ جوری میشه
Iran, Islamic Republic of
19:15 - 1397/03/04
من غذا رو با همین دستور پختم به علاوه ادویه های دیگه ای که تو غذاهای دیگه استفاده می کنم خیلی خوشمزه بود.
Iran, Islamic Republic of
16:50 - 1397/10/24
من گاهی وقتها از لوبیا چشم بلبلی در خوزشت الو اسفناج استفاده می کنم واز تمبر هندی هم برا ترش کردنش استفاده می کنم
Iran, Islamic Republic of
19:09 - 1397/11/23
من فقط با گوشت میپزم خیلی خوشمزه میشه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج