طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر ولدخانی_1
دکتر استرکی_1
اپیلاسیون نانا 1
اپیلاسیون نانا 3
دکتر ولدخانی_3
دکتر استرکی_3
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
دکتر استرکی_2
دکتر ولدخانی_2
اپیلاسیون نانا 2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۵۶۶۴۷
۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۰
۲۳۸۴۶۵
خوشت آلو اسفناج یکی از خورشت‌های لذیذ و اصیل ایرانی هستش که هم میتونیم با مرغ و هم گوشت تهیه اش کنیم و در اینجا میتونین طرز تهیه این خورشت خوشمزه با گوشت رو ببینین.

برترین‌ها: خوشت آلو اسفناج یکی از خورشت‌های لذیذ و اصیل ایرانی هستش که هم میتونیم با مرغ و هم گوشت تهیه اش کنیم و در اینجا میتونین طرز تهیه این خورشت خوشمزه با گوشت رو ببینین.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

مواد لازم

  • گوشت خورشتی: ۳۰۰ گرم
  • آلو خورشتی: ۱۰ الی ۱۲ عدد
  • اسفناج خام: ۵۰۰ گرم
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

طرز تهیه:

۱. برای شروع باید گوشتمون رو بپزیم برای تهیه‌ی این خورشت هم میتونیم از گوشت گوساله و هم گوشت گوسفند استفاده کنیم. گوشت رو که به تکه‌های خورشتی خرد کردیم همراه پیازداغ، کمی روغن و زرچوبه داخل قابلمه میریزیم.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۲. با حرارت متوسط گوشت رو تفت میدیم تا تغییر رنگ بده.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۳. حالا حدود ۲ لیوان آب به گوشت اضافه کرده و اجازه میدیم تا گوشت با حرارت ملایم کاملا بپزه.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۴. تا گوشت میپزه اسفناج‌هایی که خرد کردیم رو داخل یه قابلمه میریزیم و روی حرارت متوسط میزاریم تا اسفناج‌ها حجمشون رو از دست بدن و نرم بشن.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۵. اسفناج‌ها خیلی زود میپزن و نرم میشن اجازه میدیم تا آب اضافیشون بره و بعد کمی روغن، نمک و آلو‌هایی که حدود دو ساعت خیس کرده بودیم رو بهشون اضافه میکنیم. آلو رو میتونیم بر طبق ذائقه مون ترش یا ملس انتخاب کنیم.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۶. حالا اسفناج و آلو رو کمی با روغن سرخ میکنیم تا هم مزه بگیرن و هم آب اسفناج کامل بره. اما باید دقت کنیم تا بیش از حد سرخشون نکنیم که اسفناج تلخ میشه.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۷. وقتی گوشت کاملا پخت اسفناج و آلو رو بهش اضافه میکنیم.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۸. خورشت رو هم میزنیم نمک، فلفل و یا هر ادویه‌ای که دوست داشته باشیم رو هم اضافه میکنیم.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۹. حالا اجازه میدیم تا خورشت خوب جا بیوفته و تنگ آب بشه.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۱۰. دیگه خورشت آماده‌ی سرو کردنه.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

گلزار نورمحمدیان
انتشار یافته: 20
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
13:24 - 1395/10/24
فردا حتما امتحانش میکنم ولی اگه طعمش خوب نیست یکی بگه .
پاسخ ها
فیزیولوژیست
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۴
طعمش عالیه
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۳۰
طعمش خوبه ولي بهشرطي كه اسفناج دوست داشته باشيد .براي چاشني بعضي ها كمي رب گوجه تفت ميكنن و بهش اضاف ميكنن بعضي ها هم با قارا ميخورن سليقه اي
Iran, Islamic Republic of
19:10 - 1395/10/24
این خورشت محشره
من همیشه درست میکنم
Germany
00:49 - 1396/02/16
من که درست کردم اصلا دوست نداشتم
Iran, Islamic Republic of
14:06 - 1396/10/13
خوشمزه ترین غذاست بنظرم البته اگر گردو بریزین عالی میشه
Iran, Islamic Republic of
11:32 - 1397/02/18
با گوشت گوسفند اصلا خوب نمیشه. با گوشت مرغ عالیه. آبلیمو هم مزش رو بد میکنه برا طعم ترشش از رب انار یا آلو ترش استفاده کنید
Iran, Islamic Republic of
11:46 - 1397/02/18
من اکثر غذا ها رو میخورن و ایراد گیر نیستم اما این خورشت رو اصلا دوست ندارم یخ جوری میشه
Iran, Islamic Republic of
19:15 - 1397/03/04
من غذا رو با همین دستور پختم به علاوه ادویه های دیگه ای که تو غذاهای دیگه استفاده می کنم خیلی خوشمزه بود.
Iran, Islamic Republic of
16:50 - 1397/10/24
من گاهی وقتها از لوبیا چشم بلبلی در خوزشت الو اسفناج استفاده می کنم واز تمبر هندی هم برا ترش کردنش استفاده می کنم
Iran, Islamic Republic of
19:09 - 1397/11/23
من فقط با گوشت میپزم خیلی خوشمزه میشه
Iran, Islamic Republic of
10:37 - 1398/06/30
اگر کمی آبلیمو و شکر هم بهش اضافه کنید (کم،در حدی که طعم بگیره نه اینکه شیرین بشه) عالی میشه.اگر اسفناج هم همون اول اضافه بشه بهتر جا میفته و اینقدر درشت به چشم نمیاد.
Iran, Islamic Republic of
13:12 - 1398/06/30
اين غذا مال قبل تحريما بود الان بايد اشكنه ياد بدي
Iran, Islamic Republic of
00:24 - 1398/06/31
با گردو درست کنین. پیج khoshmazeye_laanati تو اینستاگرام دستورپختای بینظیری داره
Iran, Islamic Republic of
00:29 - 1398/08/01
من برعکس همه خورش آلو اسفناج را دوست ندارم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
سفیر بار ساقدوش_1
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
استخدام_2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
کیان برنا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
کیان برنا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
شفا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کلینیک النا_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر