ماهی با سس سه گیاه؛ آشپزی به روش فرانسوی ها
این روش پخت ماهی از نوعی آشپزی فرانسوی گرفته شده که در آن غذا را بسیار ساده و سبک می پزند و به ظاهر بشقاب بسیار اهمیت می دهند.
- لیمو ترش ۱ عدد
 - برگ جعفری تازه ۳ قاشق غذاخوری
 - کاپاریس ۲ قاشق غذاخوری
 - آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری
 - نعناع خشک ۱/۲ قاشق چای خوری
 - نمک به میزان لازم
 - فلفل سیاه به میزان لازم
 - روغن زیتون ۱۵۰ میلی لیتر
 - فیله ماهی ۶ تکه
 
  1- برای تهیه ی سس سه گیاه، رنده ی پوست لیمو را با آب نصف لیمو، جعفری خرد شده، کاپاریس، آویشن و نعناع خشک و ۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن را حداقل برای ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا مزه ها با هم ترکیب شوند.
۲- در ماهیتابه ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون گرم کنید و فیله ها را در آن تفت دهید.
۱ - جعفری را خرد کنید.
2 - کاپاریس را آبکشی کنید.
۳ - می توانید از فیله ی انواع ماهی مانند ماهی سالمون و یا تن هر کدام به وزن تقریبا ۱۵۰ گرم استفاده کنید. فیله ها را به تکه های کوچک تر تقسیم کنید.
						
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
ارسال نظر