کاپ کیک پرتقالی با رویه مخصوص وانیلی
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر ولدخانی_1
دکتر استرکی_3
دکتر ولدخانی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_4
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر ولدخانی_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۶۳۲۳۵
۰۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۴
۱۸۲۲۱
حالا که هنوز در فصل پرتقال هستیم، از این فرصت استفاده کنیم و کاپ کیک های خوشمزه پرتقالی درست کنیم. با ما در این مطلب همراه شوید.
وب سایت سوران: حالا که هنوز در فصل پرتقال هستیم، از این فرصت استفاده کنیم و کاپ کیک های خوشمزه پرتقالی درست کنیم. با ما در این مطلب همراه شوید.
 
مواد لازم:
 
  • آرد 2 لیوان
  • شکر 1 لیوان
  • تخم مرغ  2 عدد
  • کره نصف لیوان
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • نمک 1 چهارم قاشق چایخوری
  • آب پرتقال 1 چهارم لیوان
  • شیر نصف لیوان
  • پوست پرتقال (تلخی گرفته شده) 1 قاشق غذاخوری
  • اسانس وانیل 1 تا 2 قطره
 
مواد کِرِم مخصوص:
 
  • پنیر خامه ای 1 سوم لیوان
  • پودر قند 2 لیوان
  • عسل 2 قاشق چایخوری
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • اسانس وانیل 1 تا 2 قطره
  • نمک 1 هشتم قاشق چایخوری
 
طرز تهیه کاپ کیک پرتقالی با رویه مخصوص وانیلی 
 
طرز تهیه:
 
1-ابتدا تخم مرغ و کره را در دمای اتاق قرار دهید تا با محیط هم دما شوند.کره نرم شده و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید و بعد تخم مرغها و اسانس وانیل را اضافه کرده و به خوبی مواد را مخلوط کنید.پوست پرتقال تلخی گرفته شده را رنده زده و به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.
 
2-آرد،بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و مواد را 2تا3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شوند.شیر و آب پرتقال را به مواد اولیه(شکر و تخم مرغ)اضافه کرده و باز با همزن بزنید .همین طور که خمزن روشن است آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
 
3-قالب مناسب یا کاغذهای مخصوص کاپ کیک را چرب کرده و داخل هر کدام را تا نیمه یا 2سوم آن پر کنید و آن را داخل فری که از قبل با دمای 180درجه داغ شده است به مدت 15تا25دقیقه قرار دهید تا کیک کاملا پخته و رنگ آن طلایی شود.

طرز تهیه کِرِم مخصوص:
 
طرز تهیه کاپ کیک پرتقالی با رویه مخصوص وانیلی 
 
1-پنیر خامه ای و نمک را با هم مخلوط کرده و با چنگال به خوبی هم بزنید تا کمی نرم شوند.کره را که از قبل به دمای محیط رسیده است به آنها اضافه کرده و مواد را با همزن به خوبی مخلوط کنید.عسل و اسانس وانیل را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.
 
2-همزن را خاموش کرده و پودر قند را کم کم به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید و در پایان همزن را روشن کرده و مواد را آنقدر بزنید تا حالت کِرِم مانند بگیرند.
 
3-وقتی کاپ کیک آماده شد آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس روی آنها مقدار خیلی کمی کره بمالید و از کِرِم مخصوص روی آنها بریزید و برای سرو اماده کنید.

نکات:
 
طرز تهیه کاپ کیک پرتقالی با رویه مخصوص وانیلی 
 
1-در صورت تمایل مقداری کشمش هم داخل کیک بریزید.
 
2-میتوانید این کاپ کیک را به صورت کیک معمولی هم تهیه کنید.
 
3-در صوت تمایل به جای کره از روغن جامد استفاده کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
سفیر بار ساقدوش_1
شیرآلات زمانی_3
سفیر بار ساقدوش_3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
سفیر بار ساقدوش_4
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_تزریق چربی موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
شاخه نبات_ فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کلینیک النا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر
کیان برنا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_تزریق چربی
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر