حلقه نان‌های «هات داگ»؛ نان فلفلی‌های خوشمزه
۴۶۹۹۲۴
۱۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۶:۴۴
۱۳۷۴۹ 
این غذای زیبا برای پذیرایی از مهمان ها گزینه مناسبی به شمار می رود. روش تهیه آن نیز آسان است و فقط باید خمیر آماده کراسان را از سوپرمارکت های بزرگ خریداری کرده و در زمانی کوتاه یک غذای خوشمزه درست کنید.
وب سایت روزیاتو: این غذای زیبا برای پذیرایی از مهمان ها گزینه مناسبی به شمار می رود. روش تهیه آن نیز آسان است و فقط باید خمیر آماده کراسان را از سوپرمارکت های بزرگ خریداری کرده و در زمانی کوتاه یک غذای خوشمزه درست کنید.

مواد لازم :

  •     ۱۲ عدد هات داگ
  •     ۲ تا ۳ بسته خمیر آماده کراسان
  •     ۱ عدد پیاز کوچک خرد شده
  •     ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  •     نصف قاشق چایخوری نمک
  •     نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     نصف پیمانه سس گوجه فرنگی
  •     نصف پیمانه کچاپ
  •     نصف قاشق چایخوری زیره سبز
  •     ۲ قاشق چایخوری پودر چیلی
  •     نصف قاشق چایخوری شکر
  •     نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
  •     یک چهارم پیمانه پیازچه خرد شده
 
حلقه نان چیلی داگ

طرز تهیه:

1- فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

2-هات داگ ها را از وسط دو نیم کنید.

3-برش های مثلثی خمیر کراسان را از وسط دو نیم کنید.

4- هر کدام از خمیرها را دور یکی از هات داگ های نصف شده، پیچیده و در کف تابه گرد و بزرگی بچینید. همین کار را با بقیه خمیرها و هات داگ ها تکرار کنید و به صورت دایره ای درون تابه بچینید. اما بخش مرکزی دایره را خالی بگذارید.

5-آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا خمیر پف کند.

6-در یک تابه دیگر، پیاز را تفت دهید تا سبک شود.

7-گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل سیاه را افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.

8- سس گوجه فرنگی، کچاپ، زیره سبز، پودر چیلی و شکر را به مخلوط گوشت بیفزائید. آن ها را به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
 
9-مخلوط گوشت را درون بخش مرکزی دایره هات داگ ها بریزید. پنیر چدار رنده شده را روی آن ها بریزید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیرها کاملا آب شوند.

10-روی چیلی داگ را با پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج