این دسر شکلاتی نیازی به پخت ندارد!
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
لایکو_1
دکتر استرکی_1
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
کتاب لند_3
لایکو_3
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_4
لایکو_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
دکتر استرکی_2
لایکو_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۷۱۱۰۳
۲۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۶:۴۸
۱۹۹۳۲
بار شکلات با کره بادام زمینی و جو بدون پخت
درست کردن این گرانولا بار خوشمزه را به طرفداران شکلات و کره بادام زمینی پیشنهاد می کنیم.
وب سایت آشپزباشی: بار شکلات با کره بادام زمینی و جو بدون پخت از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
 
درست کردن این گرانولا بار خوشمزه را به طرفداران شکلات و کره بادام زمینی پیشنهاد می کنیم.
 
مواد لازم:
 
  •     روغن  به میزان لازم
  •     ویفر شکلاتی  ۲۵۰ گرم
  •     جو پرک  یک و نیم پیمانه
  •     شکر  یک و یک چهارم پیمانه
  •     نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  •     کره  ۱۴۰ گرم
  •     کره بادام زمینی  ۲ پیمانه
  •     شکلات  ۲۸۰ گرم
  •     شکلات سفید ۵۰ گرم
 
بار شکلات با کره بادام زمینی و جو بدون پخت 
 
طرز تهیه:

1-قالب ۲۳ در ۳۳ سانتی متری را با میزان کمی روغن چرب کنید. در آن کاغذ روغنی پهن کنید به شکلی که دو طرف آن از دو سمت قالب آویزان باشد.

2-در کاسه ای، ویفر را با جو پرک، شکر و نمک ترکیب کنید.

3-کره را در قابلمه ای روی حرارت متوسط، آب کنید. یک و سه چهارم پیمانه کره بادام زمینی را به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

4-ترکیب کره بادام زمینی را به ترکیب ویفر اضافه کنید و مخلوط کنید. آن را در قالب ریخته و با پشت پیمانه سطح آن را صاف کنید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

5- شکلات آب شده را روی گرانولا بار سرد شده ریخته، سطح آن را صاف کنید و دوباره برای حداقل ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید.

6- سه قاشق غذاخوری کره بادام زمینی را آب کنید، آن را به همراه شکلات سفید آب شده روی سطح گرانولا بار بریزید و دوباره برای حداقل ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.

7-گرانولا بار را با کمک قسمت های آویزان کاغذ روغنی از قالب خارج کنید. چاقویی تیز را زیر آب گرم گرفته، خشک کرده و گرانولا بار را به شکل ۲۴ مربع برش دهید. می توانید آن ها را تا یک هفته در یخچال نگه دارید. ۱۰ دقیقه قبل از سرو آن ها را از یخچال خارج کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی بار شکلات با کره بادام زمینی و جو بدون پخت:

1- ویفر را خرد کنید.

2- کره را به شکل قطعات کوچک تر خرد کنید.

3- شکلات ها را به روی بن ماری و یا در مایکروویو آب کنید.

4- به یک و سه چهارم پیمانه به علاوه ی سه قاشق غذاخوری کره بادام زمینی نیاز دارید. در صورت تمایل می توانید ۱ پیمانه از آن را با کره بادام زمینی کرانچی جایگزین کنید.

5- گرانولا بار باید در کل به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت کرده و سرد شود. 
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
استخدام_4
استخدام_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت _فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی بانو_فوتر2
کیان برنا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
فنی آتل_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر