طرز تهیه سیب زمینی پلو
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۴۷۵۹۲۰
۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۳
۵۰۳۳۱
سیب زمینی پلو، غذایی شبیه استانبولی معروف خودمان است، اما تغییرات که بیشتر در ادویه ها محسوس است. این غذا را که می تواند برایتان نوستالژیک شود را از دست ندهید.
ماهنامه سرآشپز - سارا خسرویان: سیب زمینی پلو، غذایی شبیه استانبولی معروف خودمان است، اما تغییرات که بیشتر در ادویه ها محسوس است. این غذا را که می تواند برایتان نوستالژیک شود را از دست ندهید.

مواد مورد نیاز:
 
  • سیب زمینی بزرگ: 1 عدد
  • برنج (خیس شده): 3 پیمانه
  • گشنیز (ساطوری خرد شده) یک دوم پیمانه
  • زیره سیاه: یک چهارم ق چ
  • زردچوبه: 1 ق چ
  • ادویه کاری: 1 ق چ
  • پیاز بزرگ (نگینی خرد شده): 1 عدد
  • سیر (رنده شده): 2 خبه
  • زنجبیل (رنده شده): 2 ق چ
  • چوب دارچین: 1 عدد
  • برگ بو: 1 عدد
  • هل: 3 عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم

سیب زمینی پلو 
 
روش پخت:
 
1- پیاز را به همراه مقداری روغن درون قابلمه ای ریخته و تفت دهید تا نرم شده و کمی تغییر رنگ دهد. سپس سیر، زنجبیل، چوب دارچین، برگ بو، هل، زیره سیاه، زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه را به آن افزوده و تفت دهید. سپس سیب زمینی (که از قبل پوست کنده و نگینی خرد شده است) را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهید.
 
2- برنج را به همراه گشنیز به مواد بیفزایید و با استفاده از قاشقی مخلوط کرده و کمی تفت دهید.
 
3- مقداری آب جوش (به میزانی که از سطح برنج کمی بالاتر آید) روی برنج بریزید و بگذارید تا جوش آید. سپس مواد را کمی هم بزنید و بگذارید تا آب آن تبخیر شود. بعد همه مواد را از گوشه قابلمه به مرکز بیاورید تا به شکل گنبد درآید. سپس به وسیله قاشقی چند حفره در سطح برنج ایجاد کنید و با در بسته حدود 30 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد.
 
4- پلوی آماده شده را داخل ظرفی کشیده و به دلخواه تزیین کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:12 - 1395/11/20
سيب پلو يك غذاي بي نظير كرمانشاهيه كه با سيب زميني و شويد طبخ ميشود ، دقيقا مثل باقالي پلو ولي بجاي باقالي از سيب زميني نگيني و خام استفاده ميشود . بعضيا هم با كشمش و خرماي سرخ شده سرو ميكنند ، و البته استفاده از روغن كرمانشاهي فراموش نشود .....
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش تارنگ_1
فرش ریحان 1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
فرش ریحان 4
فرش تارنگ_4
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 2
اپیلاسیون نانا 2
فرش تارنگ_2
شیرآلات زمانی_2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
شفا_فوترموبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
استیل رگال_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
کالابرد_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
دکتر عارفی - فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی