طرز تهیه «هات داگ»های مومیایی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
لایکو_1
سمپاشی امحا_1
سمپاشی امحا_3
اپیلاسیون نانا 3
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 4
سمپاشی امحا_4
لایکو_4
لایکو_2
سمپاشی امحا_2
اپیلاسیون نانا 2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۷۸۲۴۹
۲۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۶:۴۲
۲۲۹۵۰
در این مطلب طرز تهیه ساندویچ هات داگی را به شما آموزش می دهیم که نیازی به نان ندارد و خمیر نان به دور هات داگ پیچیده می شود.
ماهنامه سرآشپز - بهار اسدی: در این مطلب طرز تهیه ساندویچ هات داگی را به شما آموزش می دهیم که نیازی به نان ندارد و خمیر نان به دور هات داگ پیچیده می شود.

مواد مورد نیاز:
 
  • آرد (الک شده): 500 گرم
  • روغن مایع: یک دوم پیمانه + به میزان لازم
  • خمیر مایه: 1 ق س
  • شکر: 1 ق س
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • شیر: 125 سی سی (یا یک دوم پیمانه)
  • آب ولرم: یک دوم پیمانه
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • سوسیس: 24 عدد
  • نمک: 1 ق چ
  • سس خردل: به میزان لازم
 
 هات داگ مومیایی
 
روش پخت:
 
1-    خمیر مایه، شکر و آب ولرم را درون ظرفی ریخته و با استفاده از قاشقی با هم مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید. سپس آن را حدود 10دقیقه در محیطی گرم قرار دهید تا پف کرده و به عمل آید.
 
2-    آرد و نمک راداخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید. بعد تخم مرغ، شیر و یک دوم پیمانه روغن را به همراه خمیر مایه (آماده شده) به آن افزوده و خوب مخلوط کنید تا به صورت خمیری درآید که حالت چسبندگی نداشته باشد.
 
3-    خمیر را حدود 5 دقیقه ورز دهید و روی آن را بپوشانید. سپس حدود 60 دقیقه در محیط گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود (فراموش نکنید که آن را داخل ظرف بزرگی آماده کنید تا بعد از حجیم شدن، از آن بیرون نریزد).
 
4-    خمیر را روی سطح صاف و آرد پاشی شده، پهن کنید. سپس نوارهایی (خمیر را بیش از حد نازک نکنید، در غیر این صورت موقع پخت در فر پاره می شود) به عرض 2 سانتی متر از آن جدا  کرده، بعد دور سوسیس ها بپیچید (در حین کار دقت کنید هیچ قسمتی از خمیر کشیده و نازک نشود). سپس با استفاده از قلم مویی روی آن ها زرده تخم مرغ بمالید. در قسمت بالای هر کدام از آن ها 2 عدد دانه فلفل به عنوان چشم قرار دهید.
 
5-    دست پیچ های آماده شده را به صورت خوابیده، داخل سینی فر که از قبل روی آن کاغذ روغنی کشیده و با مقداری روغن مایع چرب شده، با فاصله بچینید و به آن 15 دقیقه استراحت دهید.
 
6-    سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 20 دقیقه (یا تا زمانی که پخته و طلای رنگ شود) قرار د هید. پس از سردشدن از سینی جدا کرده و با سس خردل سرو کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
بهمن پور_داخلی4
استخدام_2
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
ایرانیان- فوتر موبایل222
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
پارسیس_فوتر ساختمان
شفا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی نوین_فوتر
تدبیرکالا_فوتر