جواهر پلو؛ پلویی که دلتان نمی آید آن را بخورید
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 1
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۴۸۰۴۵۱
۰۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۷
۲۶۳۵۶
در این مطلب طرز تهیه پلویی را به شما آموزش داده ایم که بسیار رنگارنگ است و به علت موادش مانند جواهر برق می زند.
ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: در این مطلب طرز تهیه پلویی را به شما آموزش داده ایم که بسیار رنگارنگ است و به علت موادش مانند جواهر برق می زند.

مواد لازم:

  • برنج دانه بلند: 300 گرم
  • زغال اخته خشک: 150 گرم
  • پیاز درشت (ریز خرد شده): یک عدد
  • روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
  • کره: 60 گرم
  • چوب دارچین: یک عدد
  • هل: یک قاشق چای خوری
  • زیره: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه تازه (پودر شده): به مقدار لازم
  • زعفران (ساییده شده و دم کرده): به مقدار لازم

مواد لازم رویه:

  • گردو (درشت خرد شده): 100 گرم
  • دانه انار: 100 گرم
  • برگ جعفری (خرد شده): یک عدد
  • سیر (ریز خرد شده): یک حبه

جواهر پلو 
 
طرز تهیه:

1. زغال اخته خشک را در ظرفی حاوی آب جوش قرار دهید تا خیس بخورد. روغن و نیمی از کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
 
2. پیاز، چوب دارچین، فلفل و زیره را اضافه کرده و حدود 30 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا پیاز کمی کاراملی شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. برنج را که از قبل چند ساعت در آب قرار داده اید تا خیس بخورد به ظرف مناسبی روی حرارت متوسط انتقال دهید.
 
3. ظرف را با آب داغ پر کنید. طوری که حدود 3 سانتی متر روی برنج را آب بگیرد. پس از چند دقیقه که برنج کمی نرم شد، آن را آبکشی کنید. برنج را به همراه زعفران دم کشیده و زغال اخته به رف پیاز تفت داده شده اضافه کنید.
 
4. نمک و فلفل بزنید و بقیه کره را روی سطح برنج بریزید. با استفاده از قاشقی چوبی 5 الی 6 حفره در برنج ایجاد کنید. این کار باعث می شود برنج به طور یکنواخت با بخار بپزد.

5. در حالی که برنج در حال پخت است، گردوی خرد شده را در ظرف مناسبی روی حرارت تفت دهید تا برشته شود.
 
6. گردوی تفت داده شده، دانه انار، برگ جعفری، پوست رنده شده پرتقال و سیر ریز خرد شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و در انتهای پخت برنج، روی آن بریزید. پس از چند دقیقه پلو را سرو کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
فرش تارنگ_1
فرش ریحان 1
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 3
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 4
فرش تارنگ_4
اپیلاسیون نانا 2
فرش ریحان 2
فرش تارنگ_2
شیرآلات زمانی_2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
استیل رگال_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کالابرد_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
تدبیرکالا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی نوین_فوتر
استیل رگال_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شفا_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
دکتر قدیمی_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
رستوران باغ بهشت _فوتر