کیک بادام سوخته
۴۸۲۳
۰۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۲
۱۰۲۱۱ 
ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده با روغن مایع داخل کاسه‌ای گود ریخته ،شکر،شکر قهوه ای و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم و با همزن برقی خوب به هم می‌زنیم تا پف کند.
برترین مجله اینترنتی ایران




مواد لازم:
  •  آرد:275 گرم
  •  مارگارین:200 گرم
  •  شکر قهوه ای:50 گرم
  •  شکر سفید:175 گرم
  •  تخم مرغ:5 عدد
  •  ماست چکیده:100 گرم
  •  آب گرم:  125 میلی لیتر(نصف لیوان)
  •  پودر بادام تست شده:200 گرم
  •  روغن مایع:60 میلی لیتر
  •  بیگینگ پودر:  یک و یک دوم قاشق چای‌خوری
  •  وانیل: یک قاشق چای‌خوری



روش تهيه:

 ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده با روغن مایع داخل کاسه‌ای گود ریخته ،شکر،شکر قهوه ای و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم و با همزن برقی خوب به هم می‌زنیم تا پف کند.

بعد 5 تخم‌مرغ را یکی‌یکی اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط‌شدن با همزن برقی به هم می‌زنیم. ماست را نیز به‌همین سبک مخلوط می‌کنیم.
سپس‌ آب‌گرم را  به همراه آرد الک‌شده و بیکینگ پودر به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط می‌کنیم. پودر بادام تست شده را نیز اضافه کرده ودر مرحله آخر خیلی کم مواد را با همزن برقی به هم می‌زنیم تا صاف و یکدست شوند.
 
تمامی مواد را داخل قالبی گرد به قطر 30 سانتی‌متر ریخته و به‌مدت حدودا یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180‌درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم. برای تزئین کیک از کرم یا خامه‌ای که باب سلیقه است استفاده می‌کنیم. من روي كيك را به خامه و ماکارون تزئین مي‌كنيم.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج