لاشه خراب گوشت هندی در غذاهای آماده!
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_4
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۴۸۳۵۱
۲۸ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۵
۵۴۷۶
اظهارات معاون اول رئیس جمهوری در مورد واردات لاشه های خراب گوشت هندی برای تهیه سوسیس و کالباس در صنایع غذایی کشورمان، حاکی از این واقعیت است که آنچه به عنوان غذای آماده و فست فود می خوریم، غذایی است که هیچ اطمینانی به سلامت آن نیست.
خبرگزاری مهر:  اظهارات معاون اول رئیس جمهوری در مورد واردات لاشه های خراب گوشت هندی برای تهیه سوسیس و کالباس در صنایع غذایی کشورمان، حاکی از این واقعیت است که آنچه به عنوان غذای آماده و فست فود می خوریم، غذایی است که هیچ اطمینانی به سلامت آن نیست.

شاید ویژگی مهم حضور محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس جمهوری در همایشها و برنامه های وزارت بهداشت به خصوص مراسمهایی که در ارتباط با موضوع غذا و دارو است، این باشد که شنیدن این نوع گلایه ها و انتقادات از وضعیت سلامت مواد غذایی، آن هم از زبان یک مقام ارشد دولتی، می تواند بیانگر این واقعیت باشد که دستگاههای متولی که دولتی هستند، قصور و کوتاهی کرده اند.

معاون اول رئیس جمهوری گفته است "آن فردی که از هندوستان لاشه‌های خراب گوشت را به کشور وارد می‌کند تا با آن سوسیس و کالباس درست کند هیچ جایی در کشور ندارد. آن مامور گمرکی که این کالا را ترخیص کرده است هم همین طور. وزارت بهداشت بر تولید سوسیس و کالباس باید نظارت کند و با افرادی که در این حوزه خلاف می‌کنند بیرحمانه برخورد کند تا ریشه آنها را بخشکاند."

رحیمی در پاسخ به اینکه آیا باید تولید سوسیس و کالباس ممنوع شود، گفته است که نباید فعالیت این قبیل صنایع محدود شود بلکه باید درست تولید شود. باید این اقلام، سالم تولید شوند و وزارت بهداشت بر آن نظارت کند و اگر خلاف دید بیرحمانه برخورد کند، ریشه آن را بکند تا فرد خلافکار نتواند در تولید غذا وارد شود.

دکتر علی اکبر دادمهر معاون مدیرکل اداره غذای سازمان غذا و دارو با عنوان این مطلب که مجوز واردات گوشت خام با سازمان دامپزشکی است و وزارت بهداشت هیچ مسئولیتی در این بخش ندارد، به خبرنگار ما گفت: مجوز واردات گوشت یخی و گرم بر عهده دامپزشکی است و برای این قبیل گوشتها گواهی بهداشتی صادر می کند.

وی با بیان این مطلب که وزارت بهداشت بر نحوه تهیه فرآورده های غذایی که در کارخانجات تولید می شود، نظارت می کند، افزود: ناظرین ما بر اساس گواهی بهداشتی که دامپزشکی صادر کرده است، صحت و سقم این گواهی ها را تایید می کنند و اجازه می دهند تا این گوشتها برای تهیه فرآورده هایی مثل سوسیس و کالباس مورد استفاده قرار گیرد.

دادمهر تاکید کرد: هر نوع سوسیس و کالباسی که دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت باشد و در سطح بازار عرضه شود، هیچ مشکلی برای مصرف ندارد و سلامت آنها مورد تایید است.

معاون مدیرکل اداره غذای سازمان غذا و دارو ادامه داد: نظارت ما بر اساس بررسی 2 فاکتور سلامتی (میکروبی و شیمیایی) است. اینکه چه مقدار گوشت در تهیه این قبیل فرآورده ها استفاده شده باشد، مورد نظر ما نیست.

فست فود غذای آماده‌ای است که معمولا بدون قاشق چنگال و بشقاب و عمدتاً به شکل ساندویچی سرو می‌شود و غذای انگشتی به حساب می‌آید. این نوع غذاها هرچند ظاهر و طعم جذاب دارند اما در واقع فاقد ارزش غذایی بوده و حتی عوارض جسمانی گوناگونی را نیز به دنبال دارند.

نیترات و نیتریت سدیمی که به عنوان نگهدارنده به سوسیس و کالباس اضافه می‌شوند گرچه دارای خاصیت ضد باکتریایی هستند و مانع رشد باکتریهای خطرناک می‌شوند اما متاسفانه این دو ماده در بدن به یک ماده سرطان‌زا به نام "نیتروز آمین" تبدیل می‌شوند.

به گفته متخصصان گوارش، رشد سرطانهای معده و روده که در سالهای اخیر افزایش یافته است عمدتاً به علت استفاده بی‌رویه از غذاهای آماده و کنسرو شده به ویژه آن دسته از مواد غذایی است که به روش غیراستاندارد تهیه می‌شوند.

چاقی و اضافه وزن، بیماریهای قلبی و عروقی و اختلالات گوارشی و کبد و ابتلا به برخی سرطانها از عوارض مصرف این نوع غذاها است. این نوع غذاها با کالری، نمک و چربی به ویژه اسید چرب اشباع بالا و ویتامین و مواد معدنی اندک در درازمدت خطر ابتلا به فشارخون بالا را افزایش می‌دهند.

بررسی پژوهشگران نشان می دهد خوردن روزانه 50 گرم سوسیس و کالباس، احتمال ابتلا به سرطان روده را که یکی از خطرناکترین انواع سرطان است 20 درصد افزایش می دهد.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
شفا_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
اورانوس_فوتر2
نیکان فارمدمهر_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
روشا فارمسی_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
فنی آتل_فوتر
تنورستان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
دکتر آزاد خواه_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
شفا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
پارسیان طب - فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر صالحی_فوتر