اسپاگتي با گوشت و سس قارچ
۴۸۳۸
۱۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۰
۱۹۸۳۱
گوشت و پياز را سرخ كنيد تا پياز نرم و گوشت قهو‌ه‌اي رنگ شود. سوپ قارچ، سس گوجه‌فرنگي، قارچ،‌ ادويه و فلفل را اضافه كنيد و روي شعله زياد به جوش آوريد.
برترین مجله اینترنتی ایران




مواد لازم :
  • گوشت چرخ‌كرده: 500 گرم
  • پياز خرد شده: يك عدد
  • سوپ قارچ آماده: 300 گرم
  • سس گوجه‌فرنگي: 450 گرم
  • قارچ خرد شده: 120 گرم
  • ادويه ايتاليايي: يك قاشق مرباخوري
  • فلفل سياه: يك‌چهارم قاشق مرباخوري
  • اسپاگتي: 360 گرم
  • پنير پارميزان رنده شده: به ميزان لازم



روش تهیه :

گوشت و پياز را سرخ كنيد تا پياز نرم و گوشت قهو‌ه‌اي رنگ شود. سوپ قارچ، سس گوجه‌فرنگي، قارچ،‌ ادويه و فلفل را اضافه كنيد و روي شعله زياد به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و 20 دقيقه در قابلمه را ببنديد تا ريز جوش بزند و گاهي به هم بزنيد. اسپاگتي را در آب جوش و كمي نمك بجوشانيد پس از پخته شدن با آب سرد بشوييد. آن را كمي گرم كنيد و با مخلوط گوشت داغ و پنير پارميزان سرو كنيد. (براي6نفر)
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج