دسر پاولووای انار و پسته، به افتخار بالرین روسی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
لایکو_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
سمپاشی امحا_1
سمپاشی امحا_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
لایکو_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
لایکو_4
سمپاشی امحا_4
لایکو_2
سمپاشی امحا_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۸۳۹۱۲
۰۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۲
۱۶۹۵۵
دسر پاولووا (Pavlova) یک نوع دسر بر پایه مرنگ است که به افتخار بالرین معروف روسی آنا پاولووا برای اولین بار در استرالیا تهیه شد و به همین دلیل دسر پاولووا نامیده می شود.
وب سایت ایران کوک: دسر پاولووا (Pavlova) یک نوع دسر بر پایه مرنگ است که به افتخار بالرین معروف روسی آنا پاولووا برای اولین بار در استرالیا تهیه شد و به همین دلیل دسر پاولووا نامیده می شود. این دسر بافتی بسیار ترد و لطیف دارد و روی آن معمولا با خامه فرم گرفته و میوه تزیین می شود.
 
مواد لازم:

  •     سفیده تخم مرغ 6 عدد
  •     شکر 1 و نیم فنجان
  •     وانیل 1 قاشق چایخوری
  •     آب لیمو 1 قاشق چایخوری
  •     نشاسته ذرت 2 و نیم قاشق چایخوری
  •     آب انار 1 و نیم فنجان
  •     عسل 1/4 فنجان
  •     آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
  •     خامه فرم گرفته 1 و نیم فنجان
  •     شکر 1 قاشق غذاخوری
  •     دانه انار 1 فنجان
  •     مغز پسته خرد شده 1/4 فنجان
 
دسر پاولووای انار و پسته

طرز تهیه:
 
1-سفیده های تخم مرغ را 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید. در این فاصله کف سینی فر یک کاغذ روغنی یا فویل قرار دهید. یک دایره به قطر 22 سانتیمتر کف کاغذ بکشید. کاغذ را برگردانید تا دایره پشت کاغذ قرار گیرد.

2-فر را روی 121 درجه سانتیگراد قرار دهید. سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه همزن بریزید و با سرعت متوسط بزنید تا فرم بگیرد و رد پره های همزن روی آن بماند ( حالت سافت پیک). 1 و نیم فنجان شکر را قاشق قاشق اضافه کنید و با سرعت بالا بزنید تا سفیده سفت شود و  وقتی همزن را بلند می کنید سفیده حالت سفت و خشک داشته باشد( حالت استیف پیک). 1/2 قاشق چایخوری وانیل و 1 قاشق چایخوری آب لیمو را اضافه کنید نشاسته ذرت را روی سفیده بپاشید و به آرامی ترکیب کنید.

3-مواد را به اندازه دایره ای که کشیدید روی کاغذ روغنی بریزید و با قاشق دور تا دور آن را گرد کنید. بهتر است لبه ها کمی بلندتر باشد تا مواد راحتتر روی آن قرار بگیرند. سینی فر را به مدت 1 ساعت داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. در این مدت به هیچ وجه در فر را باز نکنید تا پف پاولوا نخوابد. پس ازین مدت فر را خاموش کنید و اجازه دهید دسر پاولوا یک ساعت دیگر داخل فر بماند.

4-در این فاصله شربت انار را آماده کنید. آب انار، عسل و 1 قاشق غذاخوری آب انار را داخل یک شیرجوش بریزد و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی مایع به جوش آمد حرارت را کم کنید. اجازه دهید به مدت 30 الی 40 دقیقه ریز بجوشد، غلیظ شود و حجم آن نصف شود. شربت انار را داخل کاسه ای بریزید و اجازه دهید خنک شود.

5-خامه فرم گرفته، 1 قاشق غذاخوری شکر و 1 قاشق چایخوری وانیل باقی مانده را را داخل کاسه بریزید و با سرعت متوسط بزنید تا سفت و فرم گرفته شود ( حالت استیف پیک). بهتر است از قبل کاسه و پره های همزن را داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا سرد شوند.

6-سینی فر را خارج کنید و مرنگ پخته شده را به آرامی از کاغذ روغنی یا فویل جدا کنید و روی بشقاب سرو قرار دهید.  خامه فرم گرفته را روی آن بریزید و پخش کنید. دانه های انار و پسته خرد شده را روی آن بپاشید. در آخر شربت انار را روی دسر بریزید و بلافاصله سرو کنید.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
سفیر بار ساقدوش_1
اپیلاسیون نانا 1
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
سفیر بار ساقدوش_4
استخدام_4
استخدام_2
سفیر بار ساقدوش_2
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی نوین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شفا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر