سوپ نخودفرنگي و نعنا
۴۸۵
۲۰ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۰
۱۸۲۳۱۴ 
تدارك عيد هميشه پرجنب و جوش است. وقتي قرار است عيد را با سبزي پلو شروع كنيد، بهتر است يك سوپ متفاوت را هم امتحان كنيد.
مواد لازم :

  • كره: 4 قاشق غذاخوري
  • پيازچه خرد شده: يك دسته
  • نخودفرنگي: 500 گرم
  • كاهو خرد شده: 2 برگ
  • نعنا خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوري
  • آب: 900 ميلي‌ليتر
  • خامه: 155 ميلي‌ليتر
  • نمك و فلفل: به مقدار لازم
  • آب ليموترش: 2 قاشق غذاخوري
  • پيازچه خرد شده: براي تزئين
روش تهیه :

 1. كره را در ماهي‌تابه آب كرده،سپس پيازچه‌ها را اضافه كنيد. درب آن را گذاشته و حرارت را كم كنيد و بگذاريد 5 دقيقه بپزد. مرتب به هم بزنيد تا پيازچه‌ها نرم شوند.

 2. نخود فرنگي، كاهو، نعنا و آب را اضافه كرده، و بگذاريد 10 دقيقه جوش بيايد و بپزد تا سبزي‌ها حسابي بپزند. مواد را كنار بگذاريد تا خنك شود.

 3. مايه را در مخلوط‌كن ريخته و خامه را نيز اضافه كنيد. خوب آن را مخلوط كنيد تا نرم شود.

 4. دوباره سوپ را به قابلمه برگردانيد. آب ليموترش، نمك و فلفل را ريخته و گرم كرده، سپس آن را تزئين كنيد.

منبع : مجله سیب سبز
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج