لاکچری بازی با «شورت برد قهوه»
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر ولدخانی_1
دکتر ولدخانی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
دکتر ولدخانی_4
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_2
دکتر ولدخانی_2
اپیلاسیون نانا 2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۸۷۶۵۹
۰۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۳
۱۶۸۹۶
شورت برد قهوه دسری باکلاس و فوق العاده لاکچری است، درست کردن این شیرینی تقریبا راحت است و می توانید سریع آن را آماده کنید.
ماهنامه کیک و شیرینی - زهرا خورسند: شورت برد قهوه دسری باکلاس و فوق العاده لاکچری است، درست کردن این شیرینی تقریبا راحت است و می توانید سریع آن را آماده کنید.

مواد لازم:

  • کره (نرم): 125 گرم
  • پودر قند: 50 گرم
  • آرد: 150 گرم
  • پودر نسکافه: یک قاشق چای خوری
  • آب جوش: یک دوم قاشق چای خوری

مواد لازم تزیین:

  • خمیر مارسیپان: حدود 200 گرم
  • پودر کاکائو: حدود 3 قاشق سوپ خوری
  • گیپور خوراکی: در صورت تمایل
  • نوتلا: به مقدار لازم

شورت برد قهوه 
 
طرز تهیه:

1. پودر نسکافه را با آب جوش مخلوط کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. کره نرم و پودر قند را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کمی سبک و کرمی شود و رنگ آن روشن شود.

2. نسکافه آماده و خنک شده را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. در آخر همزمان را خاموش کرده و آرد را کم کم افزوده و با لیسک مخلوط کنید تا مواد خمیری شده و به دست نچسبد.

3. در این مرحله آرد را بیش از اندازه اضافه نکنید تا شیرینی پس از پخت سفت نشود. خمیر را داخل نایلون قرار داده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. در مدت یک ساعت استراحت چسبندگی خمیر از بین می رود.

4. پس از استراحت تکه های کوچکی از خمیر برداشته و روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز کرده و با کاتر گردو یا هر کاتر دیگری بریده و روی سینی فر چیده و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 12 دقیقه قرار دهید. پس از پخت و خنک شدن تزیین کنید. شورت برد را بدون تزیین هم می توانید سرو کنید.

5. خمیر مارسیپان را کمی ورز دهید. پودر کاکائو را اضافه کرده و سپس ورز دهید تا رنگ خمیر شکلاتی شود. اگر خشک بود کمی سفیده تخم مرغ را با چنگال زده و به خمیر اضافه کنید تا خمیر منسجمی حاصل شود. خمیر را روی سطحی که پودر قند پاشیده اید باز کرده و با یک کاتر تقریبا هم اندازه بیسکویت بریده و کمی نوتلا روی بیسکویت مالیده و خمیر مارسیپان را روی آن بچسبانید. در صورت تمایل گیپور خوراکی طلایی را روی آن بچسبانید.

  • مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 30 دقیقه
  • میزان سرو: 4 تا 6 نفر

*عکس تزیینی است
برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
23:03 - 1395/12/10
خیلی باکلاس و لاکچریه فقط اگه یکی اسمشو پرسید چی بگیم؟زشت نباشه یه وقت ؟ :/
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
سفیر بار ساقدوش_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
سفیر بار ساقدوش_3
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
سفیر بار ساقدوش_2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
شاخه نبات_ فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شفا_فوترموبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کلینیک فرشته_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
کیان برنا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
فنی آتل_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
دکتر عارفی - فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
شفا_فوتر