شیرینی های جدید نوروزی (2)
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
ادیب_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_4
لاله زار مال_4
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۴۸۹۸۰۱
۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۵
۲۳۲۱۱
نزدیک سال جدید است و کم کم باید دنبال درست کردن شیرینی های سفره عید باشیم. در این مطلب طرز تهیه چند شیرینی جدید که می توانید برای نوروز درست کنید را به شما آموزش داده ایم.
ماهنامه کیک و شیرینی: نزدیک سال جدید است و کم کم باید دنبال درست کردن شیرینی های سفره عید باشیم. در این مطلب طرز تهیه چند شیرینی جدید که می توانید برای نوروز درست کنید را به شما آموزش داده ایم.
 
شیرینی شکلاتی

زهرا خورسند

  • مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 8 تا 10 دقیقه
  • میزان سرو: 4 تا 6 نفر

مواد لازم:


  • کره (نرم): 100 گرم
  • پودر قند: 80 گرم
  • شکر قهوه ای: 40 گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
  • آرد: 190 گرم
  • پودر کاکائو: 30 گرم
  • جوش شیرین: یک قاشق چای خوری

مواد لازم رویه:

  • شکلات تلخ: 45 گرم
  • شیر عسلی: 2 قاشق سوپ خوری
  • گردو و فندق (خرد شده): 50 گرم

 شیرینی های جدید نوروزی (2)
 
طرز تهیه:

1. کره نرم، پودر قند و شکر قهوه ای را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود و کمی تغییر رنگ دهد.
 
2. سپس تخم مرغ و وانیل را افزوده و مخلوط کنید. آرد، پودر کاکائو و جوش شیرین را مخلوط کرده و به مواد رنده شده افزوده و با لیسک هم بزنید. مواد را داخل نایلون قرار داده و به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

3. سپس از یخچال خارج کرده و گلوله های کوچک از خمیر برداشته و در دست گرد کرده و روی سینی قرار دهید و با چوب ساقه عروس و یا هر وسیله دیگری روی آن حفره ایجاد کنید.
 
4. از مواد میانی آماده گلوله های کوچکی برداشته و داخل حفره قرار دهید و نیمی از مغزهای خرد شده را روی آنها بپاشید و در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار دهید. پس از پخت و خنک شدن داخل ظرف در دار نگهداری کنید.

طرز تهیه رویه:

شکلات تلخ و شیر عسلی را داخل شیر جوش ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکلات ذوب شود. سپس از روی شعله برداشته و نیمی از مغزها را افزوده و مخلوط کنید. مواد را به مدت یک ساعت رد یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
 


قرابیه شکلاتی

ماندانا حسین زاده

مواد لازم:

  • کره: 200 گرم
  • پودر قند: یک پیمانه
  • روغن مایع: 3 قاشق سوپ خوری
  • نشاسته ذرت: یک چهارم پیمانه
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: یک عدد
  • شکلات چیپسی سفید یا کره ای: یک دوم پیمانه
  • فندق (خرد شده): یک دوم پیمانه
  • آرد: حدود 400 گرم
  • پودر کاکائو: 30 گرم

 شیرینی های جدید نوروزی (2)
 
طرز تهیه:

1. کره و پودر قند را با همزن خوب بزنید تا نرم و کرمی شود. تخم مرغ، روغن مایع و وانیل را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید. آرد، پودر کاکائو و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و به طور کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر نرمی حاصل شود.
 
2. ممکن است کمتر یا بیشتر از مقدار دستور آرد مصرف شود. در آخر شکلات چیپسی و فندق خرد شده را نیز اضافه کنید.
 
3. از مواد با قاشق بستنی یک اسکوپ برداشته و در سینی با فاصله بچینید. سینی را حدود 20 دقیقه در یخچال استراحت داده و سپس در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.

نکته:

1. این قرابیه را می توانید بدون پودر کاکائو نیز درست کنید که در این صورت حدود 30 گرم باید به آرد دستور اضافه کنید.

2. به جای فندق از گردو نیز می توانید استفاده کنید.

3. برای تهیه این شیرینی می توانید خمیر را در دست گرد کرده و در مغز مورد نظر غلتانده و بپزید.
 


قرابیه ارده

ماندانا حسین زاده
 
مواد لازم:

  • روغن مایع: یک پیمانه
  • پودر قند: یک پیمانه
  • ارده: یک پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • گردو (خرد شده): یک دوم پیمانه
  • شکلات چیپسی تلخ: یک دوم پیمانه
  • آرد: حدود 400 گرم

 شیرینی های جدید نوروزی (2)
 
طرز تهیه:

1. روغن مایع، پودر قند و ارده را در ظرفی ریخته با همزن دستی مخلوط کنید. وانیل، بیکینگ پودر و آرد را جداگانه مخلوط کرده و کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا جایی که خمیر جمع شده و خمیر نرمی حاصل شود.
 
2. ممکن است کمتر یا بیشتر از مقدار دستور، آرد  مصرف شود. در آخر گردوی خرد شده و شکلات چیپسی را نیز اضافه کنید. از مواد با قاشق بستنی یک اسکوپ برداشته و در سینی فر با فاصله بچینید.
 
3. سینی را حدود 20 دقیقه در یخچال گذاشته سپس در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.



پرن فندقی

شهین اشرفیان

مواد لازم:

  • کره: 150 گرم
  • پودر قند: 75 گرم
  • پودر فندق: 55 گرم
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
  • آرد: 270 گرم
  • مارمالاد زردآلو: برای تزیین
  • فندق (نگینی): برای تزیین

 شیرینی های جدید نوروزی (2)
 
طرز تهیه:

1. کره را کمی با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس پودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی و سبک شود. وانیل و پودر فندق را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید، سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
 
2. خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کرده و با کاتر دایره 5 سانت قالب زده و در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15-12 دقیقه، تا وقتی زیر شیرینی ها کمی طلایی شود، بپزید.

3. شیرینی ها را تا سرد نشده اند از سینی خارج نکنید. پس از سرد شدن کامل، روی شیرینی ها یک لایه نازک مارمالاد زردآلو مالیده و با فندق نگینی کاملا بپوشانید.

نکته:

1. در صورت تمایل می توانید با شکلات تلخ روی شیرینی ها را تزیین کنید.

2. برای ماندگاری بیشتر می توانید نیمی از کره دستور را با روغن جامد جایگزین کنید.
 


کوکی فندقی نوتلا

مریم کریمی

مواد لازم:

  • کره (نرم): 125 گرم
  • پودر شکر: 65 گرم
  • اسانس فندق: 4 قطره (اگر در دسترس نبود؛ وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری)
  • پودر فندق: 75 گرم
  • آرد: 100 گرم
  • آرد برنج: 15 گرم
  • نوتلا: 150 گرم
  • شکلات شیری (ذوب شده): برای تزیین
  • شکلات سفید (رنده شده): برای تزیین

 شیرینی های جدید نوروزی (2)
 
طرز تهیه:

1. کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا مواد پوک و یکدست شود. سپس پودر فندق و اسانس را به مواد اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
 
2. آرد و برنج را در سه مرحله کم کم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس داخل سینی های شیرینی پزی را با کاغذ بپوشانید و با ماسوره و قیف از خمیر شیرینی داخل سینی ها، ماسوره بزنید.

3. سینی ها را داخل فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 25-20 دقیقه بپزید. بعد از پخت و خنک شدن بین دو کوکی را با نوتلا پوشش دهید و روی کوکی ها را با شکلات شیری ذوب شده و شکلات سفید رنده شده تزیین کنید.

نکته:


1. این کوکی ها بدون تزیین در ظرف دردار به مدت یک ماه در فریزر قابل نگهداری است.

2. این کوکی ها با تزیین در ظرف دردار به مدت یک هفته قابل نگهداری می باشد. 
 
ادامه دارد...
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:42 - 1395/12/16
خیلی شیرینی دوست دارم. کاش میشد یه روز همه شیرینی های سنتی ایران :باقلوا قطاب کاک قرابی و ... را یکجا بخورم.
Iran, Islamic Republic of
11:25 - 1395/12/18
عالییییییی
Iran, Islamic Republic of
15:49 - 1397/04/14
بسیار عالی کلی آموزش شیرینی یاد گرفتم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شرکت هوش و دانش سپهر_1
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
شرکت هوش و دانش سپهر_3
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
شرکت هوش و دانش سپهر_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
شرکت هوش و دانش سپهر_2
سفیر بار ساقدوش_2
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
دندانپزشکی تاج _ فوترموبایل2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دکتر صالحی_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
دکتر صالحی_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
پارسیان طب - فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تنورستان_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
اورانوس_فوتر2
آیلین_فوتر بلفارو
دندانپزشکی تاج _ فوتر2
شفا_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر